Vezi cum vor fi înscrişi la pregătitoare elevii care au ratat primele două etape de depunere a dosarelor

Vezi cum vor fi înscrişi la pregătitoare elevii care au ratat primele două etape de depunere a dosarelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încă 365 de copii au fost înscrişi în clasa pregătitoare în a doua etapă, care s-a încheiat la sfârşitul săptămânii trecute. Inspectoarea generală Laura Marin ne-a declarat că repartiţia elevilor va fi afişată abia vineri, conform calendarului. „Au mai fost situaţii în care am fost nevoiţi să suplimentăm locuri la unele şcoli, pentru că au apărut elevi în circumscripţie peste numărul de elevi recenzaţi şi a trebuit să-i primim. Avem asemenea situaţii la Şcolile Nr. 28, 29 din Galaţi şi 11 şi 5 din Tecuci. De asemenea, am fost nevoiţi să înfiinţăm o clasă pregătitoare la Şcoala Nr. 33, pentru că sunt nişte blocuri de nefamilişti în zonă şi profesorii nu au făcut recensământul şi acolo”, spune inspectoarea generală.
Aceasta susţine că pentru elevii care n-au fost înscrişi în cele două etape, repartizarea pe şcoli se va face doar cu aprobarea comisiei judeţene de înscriere: „Nu putem să lăsăm niciun copil pe dinafară. Vom analiza fiecare caz în parte şi vom suplimenta locuri doar acolo unde e vorba de elevi din circumscripţie”, atrage atenţia Laura Marin.

Citit 851 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2013 10:23

2 comentarii

 • postat de inscrierile NU s-au facut in baza circumscriptiei...dezinformati populatia
  Miercuri, 22 Mai 2013 07:10
  TOTI copiii au dreptul la educatie!!! Sunt cateva scoli in municipiu care aduna copii din tot municipiul DECI circuscriptia nu se respecta.Pe In rest POLITICA ca sa ne zapaceasca de cap.
  0
  0
  Raportează
 • postat de jon
  Miercuri, 22 Mai 2013 00:14
  Eu am un copil, de 7 ani, iar in septembrie ma duc la scoala din fata blocului si le spun, am veni,t vreau sa inscriu copilul la scoala, ???
  Avand in vedere ca nu ma interesat de inscrierile lor, credeti ca, copilul meu va mai sta un an acasa cu bunicii?sau doi?
  CINEVA, ma va refuza sau imi va refuza, sau bloca accesul la educatie al copilului meu? in speta la scoala, ca despre asta vorbim. Pana in septembrie nu am timp sa mor. Scoala este obligatorie, iar daca cineva spune ca nu mai sunt locuri si isis asuma refuzul!ii urez succes. STATUL TREBUIE SA IMI ASIGURE LOCUL LA SCOALA si nu la coada la dosare
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.