Bacalaureatul 2013: Rezolvarea subiectelor la chimie organică

Bacalaureatul 2013: Rezolvarea subiectelor la chimie organică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
  • Soluţiile la chimie organică ne-au fost oferite de directoarea Colegiului Naţional „C. Negri”, profesoara Andra Ionescu. CLICK PE IMAGINILE DE MAI JOS:

 

Cine este profesoara Andra Ionescu

Profesoara Andra Ionescu este, din 2012, directoarea Colegiului Naţional „C. Negri”. O perioadă destul de lungă, din 2005 până în 2012 a fost inspector de specialitate la chimie şi s-a ocupat de managementul resurselor umane în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi.

A absolvit, în 1996, secţia de chimie-fizică la Facultatea de Litere şi Ştiinţe, din cadrul Universităţii gălăţene. A participat la numeroase cursuri de formare profesională, dar a parcurs şi două studii de master - ambele la „Dunărea de Jos” - în management educaţional şi în „Metode fizico-chimice de analiză şi control”.

Este coautor pentru trei volume: „Didactica chimiei”, Editura Ars Docendi, Universitatea Bucureşti, 2007, alături de Maria Cioroi, Aritiea Caraman şi Daniela Gavril; „Chimie pentru elevi - culegere de probleme pentru gimnaziu şi liceu”, Editura Sinteze, 2007 şi "Probleme şi exerciţii de chimie pentru gimnaziu şi liceu”, Editura Sinteze, 2006, pe care le semnează împreună cu profesoara şi fosta inspectoare de chimie Mariana Moraru.

Luni, rezolvarea la chimie anorganică

„Viaţa liberă” va continua şi săptămâna viitoare campania de publicare a rezolvărilor subiectelor pentru bacalaureat. Pentru luni, a fost programată rezolvarea subiectului la chimie anorganică, oferită de profesoara Iulia Gălăţanu, de la Colegiul Naţional „C. Negri”.

Citit 10789 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iunie 2013 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.