Cei mai buni elevi la concursul de fizică "Mircea Amarinei"

Cei mai buni elevi la concursul de fizică "Mircea Amarinei"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe 18 ianuarie s-a desfăşurat concursul de fizică „Mircea Amarinei”. La clasa a VI-a, cel mai bun elev este Alexandru Dumitriu, de la Şcoala nr. 29. Pe locul al II-lea şi al III-lea s-au clasat doi elevi de la CNVA, Răzvan Pripoaie şi Andrei Dragomir.

Călin Profir, de la CNVA, a câştigat premiul I la clasa a VII-a, urmat de colegii săi Alex Băjan şi Teodor Covalea. Pe locul al III-lea s-a clasat Gabriel Oprea Groza, de la Şcoala Nr. 12.

Cosmin Andrei (CNVA) a fost primul la clasa a VIII-a. Locul al II-lea a fost împărţit între trei concurenţi: Alexandru Halip (Şcoala Nr. 5), Dragoş Homner (CNVA) şi Vicenţiu Palaga (Cuza).

Ioana Buţu, de la CNVA, s-a clasat prima la clasa a IX-a. Mihaela Carp (CNVA) a ocupat locul secund, iar premiul al III-lea a fost adjudecat de Rareş Purdea (CNVA) şi de Andrei Stan (CNMK).

Toţi premianţii de la clasa a X-a sunt de la CNVA: Adrian Slătineanu - premiul I, Robert Atanasiu - premiul al II-lea şi Anca Preda şi Robert Râclea - premiul al III-lea.

La clasa a XI-a, locurile fruntaşe au fost adjudecate tot de cei de la CNVA - Şerban Bratu (locul I), Adrian Murariu (locul al II-lea) şi Vlad Şoltuz (locul al III-lea).

Citit 5007 ori Ultima modificare Marți, 21 Ianuarie 2014 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.