Anonimă la Inspectoratul Şcolar: Acuze că profesorii strâng bani de la elevi la Şcoala Nr. 5

Anonimă la Inspectoratul Şcolar: Acuze că profesorii strâng bani de la elevi la Şcoala Nr. 5
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea ISJ Galaţi a primit zilele acestea o reclamaţie prin care mai multe cadre didactice de la Şcoala Nr. 5 „Cuza Vodă” ar fi perceput bani de la părinţi, fără a avea justificări despre folosirea lor.

„Mai mult nu vă pot spune, decât după finalizarea anchetei pe care deja am demarat-o în această unitate, anchetă care va dura, deoarece vor fi audiaţi profesori şi părinţi, deopotrivă. Este posibil ca lucrurile reclamate să nu se confirme, de aceea nu intenţionez să dau mai multe amănunte, înainte de finalizarea anchetei”, spune inspectoarea generală, Laura Marin.

De la directoarea Şcolii Nr. 5, Daniela Malaxa ni s-a confirmat faptul că o echipă de inspectori şcolari derulează o anchetă în şcoală. „Am încredere că oamenii care au venit să verifice vor fi imparţiali şi adevărul va ieşi la lumină”, spune directoarea Malaxa, care n-a dorit să dea şi alte detalii, convinsă fiind că reclamaţia nu se va confirma.

Conducerea ISJ susţine că aceasta este singura reclamaţie de genul acesta la Galaţi de când s-a declanşat valul de acuze de la Bucureşti.

Citit 7576 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2014 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.