La Grădiniţa „Parfumul Teilor” , unii copii au trăit aventura vieţii lor

La Grădiniţa „Parfumul Teilor” , unii copii au trăit aventura vieţii lor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Costumaţi în personaje din poveşti şi cu câte o carte în mână, copiii de la Grădiniţa nr. 45 „Parfumul Teilor” au ieşit ieri pe stradă pentru a sărbători „Ziua cărţii pentru copii”. Acţiunea lor s-a numit Caravana Biblioteca stradală şi a fost derulată în cadrul proiectului educaţional „Curcubeul schimbării”. Piticii şi educatoarele au dăruit cărţi altor copii de toate vârstele. „Cărţile dăruite de ei îi vor ajuta pe cei care le-au primit să se transforme azi într-o prinţesă sau un prinţ, mâine - într-o zână sau un spiriduş şi să trăiască aventura vieţii lui chiar înainte de culcare”, ne-a declarat directoarea grădiniţei, Vasilica Moise.

Citit 5237 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Aprilie 2014 18:26

3 comentarii

 • postat de Un parinte
  Duminică, 06 Aprilie 2014 09:24
  92.85.242.***
  Nu va dati copiii la aceasta gradinita. A se evita lasarea copiilor sub "supravegherea" persoanelor Valerica si Popescu. Mi-au scos copilul racit afara, la o temperatura de 3 grade imbracat in tinuta de stat in clasa (balerini si dresuri) pentru a vedea cum se planteaza nu stiu ce porcarie, cu toate ca le rugasem sa nu il scoata afara. Raspunsul "doamnei" Popescu cand i-am reprosat ca nu a avut grija de copil a fost ca pe viitor acesta va fi exclus din toate activitatile comune... Frumos, nu?
  Sa va spun ca atunci cand copilul auzea numai glasul acestor creaturi incepea sa planga ?
  Mi-am retras copilul de la aceasta institutie minunata cu doua luni inainte de terminarea primului an si foarte bine am facut.
  Singurul meu regret ramane acela ca nu am facut o sesizare la inspectorat. Din pacate eram mult prea dezgustat de "profesionalismul" si tupeul de borfas al celor doua creaturi.
  3
  1
  Raportează
 • postat de ideal
  Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 07:59
  89.137.226.***
  Of, o prefacuta care doreste directiunea pe viata........nu un miel....... !
  1
  4
  Raportează
 • postat de un parinte
  Joi, 03 Aprilie 2014 18:22
  5.13.145.***
  Dati-i un miel doamnei VALERICA MOISE!
  3
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.