Liceeni remarcaţi la un concurs de tehnică de la Facultatea de Mecanică

Liceeni remarcaţi la un concurs de tehnică de la Facultatea de Mecanică
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Facultatea de Mecanică din cadrul Universităţii “Dunărea de Jos” din Galaţi a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, a treia ediţie a Concursului Tehnic “Mihai Honorius Teodorescu” pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a de la liceele cu profil tehnic. Organizarea şi desfăşurarea concursului s-a realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi şi cu 11 licee din judeţele, Galaţi, Tulcea, Brăila, Vrancea şi Buzău.

Concursul s-a bucurat de un succes enorm, datorită numărului foarte mare de participanţi, peste 260 de elevi şi aproximativ 40 de cadre didactice din universitate şi din învăţământul preuniversitar.

Rezultatele foarte bune obţinute de elevi au fost răsplătite de către sponsorii Facultăţii de Mecanică, DMT Design SA din Galaţi şi Asociaţia Absolvenţilor Facultăţii de Mecanică Galaţi, care i-au oferit Premiul Special în bani elevei Ana-Maria Pană, de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” Pechea, care a obţinut cele mai bune rezultate. În plus, toţi premianţii vor beneficia de scutire la plata taxei pentru înscriere la concursul de admitere la toate specializările Facultăţii de Mecanică.

Iată şi câştigătorii celorlalte premii: premiul I - Dănuţ Buţurcă de la Colegiul Tehnic “P. Dimo” Galaţi şi Valentin Toia de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” Pechea; premiul al II-lea - Liviu Goga de la Liceul Tehnologic de Marină Galaţi şi Marius Rusu de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” Tulcea; premiul al III-lea - Alexandru Melenteev de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” Tulcea şi Ionel Rusu de la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” Focşani. Menţiuni au fost acordate elevilor: Gabriel Ioneanu de la Liceul Tehnologic de Marină Galaţi, Alexandru Mihai Solomon de la Colegiul Tehnic „Radu Negru” Galaţi, George Crişcov de la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” Tulcea şi Silvia Lungeanu de la Liceul Tehnologic „Costache Conachi” Pechea.

Citit 3653 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Mai 2014 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.