INEDIT/ Cum face un STUDENT din Galaţi BANI din bule de aer

INEDIT/ Cum face un STUDENT din Galaţi BANI din bule de aer
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Într-un oraş cu posibilităţi de distracţie destul de reduse, când eşti tânăr şi fierbe sângele în vene nu prea ai ce să faci. Mai ales dacă vrei să stai în aer liber şi te mai gândeşti şi la condiţia ta fizică. Cristian Bute, student al Universităţii “Dunărea de Jos”, Facultatea de Arhitectură Navală, anul al III-lea, s-a inspirat din nişte filmuleţe de pe youtube şi a adus conceptul în oraşul de la Dunăre.        

“Am descoperit Bubble Fun în joacă, pe net. M-am amuzat când am văzut pentru prima dată cum se joacă fotbal în balon. Mi-a plăcut şi am vrut să aduc şi la noi în oraş această oportunitate de distracţie. Tot de pe net am cumpărat mingile din plastic, apoi am încercat să găsesc un loc potrivit, unde cei interesaţi să le poată folosi şi, recunosc, nu mi-a fost uşor. Fiind ceva nou, a trebuit să găsesc singur o rezolvare pentru fiecare detaliu şi problemă, dar până la urmă lucrurile au decurs cum mi-am dorit, “a explicat Bute.

Cum se joacă Bubble fun? Participanţii sunt introduşi cu ajutorul unor hamuri în câte o bilă gonflabilă cu diametrul de 1,5 m şi încearcă să joace fotbal. Pericolul de accidentare este inexistent.Tot în balon se mai pot încerca jocuri demult uitate ale copilăriei  precum „Ţară, ţară vrem ostaşi!”, „Tumba Racing”, „Tunelul”, „Zombie vs. Oameni”, „Sumo” sau „Piraţii gonflabili”.Preţul unei ore de Bubble Fun este de 25 de lei/persoană în care sunt incluse terenul, serviciile foto/video şi îndrumarea pe tot parcursul jocului.

De la prima afacere, organizator de evenimente în Anglia

La un an în care Cristian Bute a adus pentru prima dată conceptul în România, după ce a înregistrat profit şi afacerea e deja omologată, studentul gălăţean merge mai departe: va pleca în Anglia pentru a lucra ca organizator de evenimente. Vinde conceptul Bubble Fun cu tot cu vad, la un preţ fără concurenţă: 2.000 de euro. “Nu regret nimic. Am cunoscut oameni minunaţi, am fost primul din România care a dezvoltat o astfel de afacere, merg mai departe. Am văzut că pot fi un bun antreprenor, acum mă dezvolt către alte domenii. Sfatul meu către tineri ar fi să nu stea cu mâinile în sân, să încerce să facă ceva încă din timpul studenţiei. Mi-ar plăcea ca afacerea să rămână la Galaţi”.

Pentru a vă face o idee despre ce înseamnă Bubble fun, puteţi consulta pagina de facebook Bubble Fun Galaţi.

Citit 2557 ori Ultima modificare Duminică, 22 Iunie 2014 18:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.