BACALAUREAT şi EVALUAREA NAŢIONALĂ/ Două PROFESOARE, SANCŢIONATE pentru note puse aiurea

BACALAUREAT şi EVALUAREA NAŢIONALĂ/ Două PROFESOARE, SANCŢIONATE pentru note puse aiurea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două cadre didactice care au corectat la bacalaureat şi la evaluare naţională au fost sancţionate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean. Lor nu li se va mai permite să participe la astfel de evaluări timp de două sesiuni la rând.

„Doamnele au cerut să corecteze şi la bacalaureatul de toamnă, dar nu au fost selectate printre profesorii evaluatori”, susţine inspectoarea generală Mioara Enache.

Respectivele profesoare se fac vinovate de faptul că nu au evaluat cum trebuie unii candidaţi de la cele două examene, existând diferenţe foarte mari între notele acordate de ele şi cele puse după rezolvarea contestaţiilor.

Deşi s-a ferit să ne ofere mai multe detalii, inspectoarea generală a confirmat faptul că una dintre profesoare este cea care a notat lucrarea unei eleve de la „Racoviţă” cu 5,25, lucrare care a primit 8,25 după recorectare.

Citeste si despre eleva "furată" de corectori cu trei puncte:

Citit 2367 ori Ultima modificare Miercuri, 27 August 2014 18:28

2 comentarii

 • postat de Ce mai conteaza
  Vineri, 29 August 2014 11:07
  93.122.132.***
  Propun un invatamant in care sa predea numai pensionarii obositi si plictisiti (pot fi si diretcori de scoala la un moment dat) si pe profesorii tineri sa ii tinem in picioare in fata inspectoratului,fara bani si fara locuri de munca. Aaaa, stie cineva cat mai costa o titularizare si cine mai ia spaga?
  0
  11
  Raportează
 • postat de remus
  Joi, 28 August 2014 21:11
  83.103.238.***
  Daca le platiti cu 3 lei au facut treaba de 2 lei jumate, cat ramane dupa impozitare!
  1
  22
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.