(FOTO) Copiii Fundaţiei "Împreună" învaţă şi în vacanţă, în cadrul unui PROIECT în parteneriat cu "Clubul de vacanţă"

(FOTO) Copiii Fundaţiei "Împreună" învaţă şi în vacanţă, în cadrul unui PROIECT în parteneriat cu "Clubul de vacanţă"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Copiii care beneficiază de sprijin din partea Fundaţiei „Împreună” se distrează şi învaţă şi în vacanţă. În cadrul proiectului „Un copil care citeşte e un adult care gândeşte”, la Biblioteca "V. A. Urechia", Filiala nr. 2 „Paul Păltănea” din Micro 40, a avut loc, marţi, o acţiune în care îndemânarea şi imaginaţia le-au fost puse copiilor la încercare.

„Este un proiect derulat în cadrul Clubului de vacanţă organizat de Biblioteca „V.A.Urechia”, iar noi participăm în fiecare marţi. Săptămâna aceasta, au fost prezenţi zece copii, cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani, care au realizat rame pentru fotografii şi aparate foto în miniatură.

Copiii au fost foarte încântaţi de activitate şi le-a plăcut foarte mult, pentru că au mai participat şi la un atelier de artă fotografică, susţinut de un profesionist, de unde au plecat entuziasmaţi”, ne-a spus Nicoleta Datcu, instructor-educator la Fundaţia „Împreună”.

La sfârşitul proiectului, la începutul lunii septembrie, copiii vor avea parte de o surpriză - li se vor oferi fotografiile cu ei realizate la atelierul menţionat, ce vor fi ataşate în rama confecţionată săptămâna aceasta. Marţea viitoare, cei mici vor participa, împărţiţi pe echipe, la un concurs cu jocuri educative, puzzle, ŢOMANAP şi multe altele.

CITEŞTE ŞI: UTIL/ Cum poţi deveni DONATOR DE SÂNGE

 

Citit 1431 ori Ultima modificare Miercuri, 27 August 2014 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.