Aproape 12.000 de studenţi încep luni ANUL UNIVERSITAR la "Dunărea de Jos"

Aproape 12.000 de studenţi încep luni ANUL UNIVERSITAR la "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aproape 12.000 de studenţi sunt aşteptaţi luni, 29 septembrie, cu două zile înainte de data oficială, la deschiderea unui nou an universitar la “Dunărea de Jos” din Galaţi. Cei mai emoţionaţi vor fi bobocii, care păşesc pentru prima dată în sălile de curs. Peste 1.800 de studenţi au prins locuri la buget în anul I, la cele 13 facultăţi, iar 7.500 sunt înregimentaţi la programul de licenţă, forma de învăţământ zi. Extensia de la Cahul va pregăti anul acesta aproape 450 de studenţi.

Cum fiecare facultate e liberă să-şi organizeze propria deschidere, decanii au anunţat deja locurile şi orele la care profesorii se vor întâlni cu studenţii. Astfel, mediciniştii vor asculta discursurile cadrelor didactice la Teatrul Muzical “N. Leonard”, de la ora 12,00, iar viitorii ingineri sunt aşteptaţi în sala D12 a Facultăţii de Inginerie, de la ora 10,00, acolo unde vor veni şi reprezentaţi ai angajatorilor, e vorba de Liviu Bogdan, directorul Departamentului de Training la ArcelorMittal, şi Emilia Constantinescu, manager resurse umane la ICEPRONAV. La ambele festivităţi şi-a anunţat prezenţa şi primarul Galaţiului, Marius Stan.

Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice va deschide noul an universitar în Aula Magna din Corpul Ştiinţei, la ora 10,00, iar de la ora 11,00 în aceeaşi sala vor intra studenţii de la Facultatea de Litere. Cei de la Economie şi Administrarea Afacerilor vor veni în Aula “Virgil Madgearu”, la ora 11,00, iar cei de la Educaţia Fizică şi-au dat întâlnire la „A”-uri, o oră mai devreme. Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor va avea deschiderea oficială în E405, de la ora 10,00.

Citit 2031 ori Ultima modificare Duminică, 28 Septembrie 2014 18:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.