Proiect de educaţie nonformală cu predare în limba engleză, la Universitatea Danubius

Proiect de educaţie nonformală cu predare în limba engleză, la Universitatea Danubius
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Şcoala de Valori, AISEC România şi Universitatea „Danubius” anunţă deschiderea celei de a 15-a ediţii a celui mai mare proiect naţional de educaţie non-formală cu predare în limba engleză - Grow.

Lansarea ediţiei de iarnă a proiectului a avut loc, luni, 18 ianuarie, în cadrul universităţii. Creat în anul 2010 de Şcoala de Valori în parteneriat cu AISEC România, Grow a reuşit să însumeze oameni şi experienţe remarcabile: 33.375 de aplicaţii, 510 traineri internaţionali, 403 licee implicate, 191 ambasadori Grow şi peste 1.200 de voluntari.

Ediţia de iarnă din acest an aliniază la start 35 de traineri internaţionali din 11 ţări, precum Indonezia, Brazilia sau Mexic. Liceeni care au participat la eveniment au făcut cunoştinţă cu noul concept care a divizat proiectul în patru module actualizate şi motivaţionale pentru tinerii care doresc să obţină rezultate cu impact mare. Aşadar, ediţia de iarnă va inaugura modulele pentru clasele a IX-a şi a XI-a, în timp ce modulele pentru clasa a X-a şi a XII-a se vor desfăşura începând cu ediţia de vară.

Pentru mai multe detalii legate de proiect sau gânduri ale participanţilor din alţi ani puteţi vizita site-ul www.growedu.ro.

Citit 1963 ori Ultima modificare Marți, 19 Ianuarie 2016 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.