PREȚURILE taberelor de vară din străinătate

PREȚURILE taberelor de vară din străinătate
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Copiii cu vârste începând de la trei ani pot merge, în perioada verii, la taberele din străinătate, unde învaţă o limbă străină, iar pe măsură ce cresc au oportunitatea să aleagă un domeniu în care îşi doresc să se specializeze.

Costul pentru o săptămână la o tabără recreativă, la care pot participa copiii de toate vârstele, începe de la 500 de euro. De la vârsta de cinci ani, pe lângă activităţile recreative, celor mici li se adaugă cursuri de limbi străine. Elevii de gimnaziu, cu vârste începând de la 12 ani, pot alege tabere mixte, care includ cursuri de limbi străine şi specializări în domenii precum modă, echitaţie, pilotaj sau baschet.

O altă opţiune este tabăra academică, în care elevii învaţă până la opt materii în limbi străine. Totodată, ei pot fi pregătiţi pentru susţinerea examenelor, în vederea obţinerii certificatelor de tipul TOEFL, Cambridge sau IELTS.

Pe lângă acestea, există şi varianta taberelor tematico-vocationale, în care elevii învaţă într-o limbă străină domeniile business, leadership, design şi artă.

De cele mai multe ori, sunt îndrumaţi de profesori de la universităţile Oxford şi Cambridge. O astfel de tabără costă în Marea Britanie 1.100 de euro pe săptămână.

Cele mai populare tabere sunt cele din Marea Britanie, Elveţia, Germania, Austria, Portugalia şi Franţa. Programele educaţionale menţionate pot fi accesate prin intermediul grupului de firme Integral Edu.

Citit 1704 ori Ultima modificare Marți, 01 Martie 2016 20:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.