ȘCOALA ALTFEL/ Liceenii descoperă tainele zborului, la aerodromul Aerial Club de la Vădeni

ȘCOALA ALTFEL/ Liceenii descoperă tainele zborului, la aerodromul Aerial Club de la Vădeni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nu mai puţin de o sută de elevi de la Colegiul „Elena Doamna” din Galaţi şi alţi 30 de liceeni de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” vor descoperi tainele zborului, joi, 21 aprilie, la aerodromul Aerial Club de la Vădeni, Brăila.

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, Aerial Club Galaţi îşi deschide porţile în „Săptămâna Şcoala altfel” pentru elevii din Galaţi şi Brăila dornici să petreacă o zi printre pasionaţii de zbor şi aparatele lor. Vizitatorii vor putea să stea de vorbă cu instructorii de zbor şi cu practicanţii sporturilor aeriene de la care vor afla amănunte despre zborul cu aparate ultrauşoare.

De asemenea, elevii vor putea să viziteze hangarele, atelierul de reparaţii şi întreţinere a aeronavelor, sala de curs precum şi celelalte facilităţi ale aerodromului de la Vădeni.

Dacă vor fi condiţii meteo corespunzătoare, instructorii cu experienţă din cadrul aeroclubului vor prezenta demonstraţii de zbor cu parapanta trasă de motor, cu motoparapanta, cu motodeltaplanul şi cu avionul ultrauşor.

La final, toate aparatele de zbor aflate la aerodromul Aerial Club vor sta la dispoziţia vizitatorilor pentru fotografii.

Citit 1934 ori Ultima modificare Marți, 19 Aprilie 2016 19:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.