Studenţii pot participa la CURSURI DE VARĂ în Bulgaria

Studenţii pot participa la CURSURI DE VARĂ în Bulgaria
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Studenţii români interesaţi de limba, literatura şi cultura bulgară pot participa la cursuri internaţionale de vară, organizate de Universitatea din Sofia "Sf. Kliment Ohridski" şi de Universitatea din Veliko Târnovo "Sf. Kiril şi Metodiu".

Potrivit unei informări a Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice din Bulgaria, ambele cursuri au prevăzute câte cinci locuri pentru studenţii români, iar cazarea, masa, programele educaţionale şi culturale sunt asigurate.

Cheltuielile de transport şi asigurările de sănătate vor fi achitate de participanţi sau de ţara de origine a acestora.

Universitatea din Sofia „Sf. Kliment Ohridski” organizează cursul în perioada 10 - 30 iulie, iar formularul de înscriere  poate fi obţinut de pe site-ul universităţii, www.slav.unisofia.bg. Cursul organizat de Universitatea din Veliko Târnovo se se va desfăşura în perioada 18 iulie - 7 august, iar formularul de înscriere este publicat pe www.uni-vt.bg.

Formularele de înscriere completate vor fi trimise până pe data de 31 mai, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1619 ori Ultima modificare Luni, 02 Mai 2016 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.