SIMULARE a examenului de admitere la Farmacie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” Bucureşti

SIMULARE a examenului de admitere la Farmacie, la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti (SSFB) le oferă posibilitatea elevilor de liceu, din clasele a XI-a şi a XII-a, să ia parte la o simulare a examenului de admitere la Facultatea de Farmacie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

Prin participarea la simulare, elevii îşi pun la încercare cunoştinţele de chimie organică, anatomie şi biologie vegetală şi, în acelaşi timp, experimentează emoţiile susţinerii examenului de admitere. "Se ştie că de multe ori reuşita la un examen poate fi umbrită de emoţiile care îl cuprind pe participant. Din dorinţa de a-i antrena şi de a-i ajuta pe elevi să facă faţă acestora, pentru a dovedi că s-au pregătit stăruitor pentru admiterea la facultate, voluntarii SSFB, studenţi ai Facultăţii de Farmacie UMF „Carol Davila”, deschid porţile facultăţii în data de 14 mai 2016, între orele 9,00 şi 12,00, pentru susţinerea Simulării examenului de admitere.

Au dat curs acestei oportunităţi 553 de elevi din liceele din toată ţara. Cu acest număr de participanţi, această ediţie a simulării le depăşeşte pe cele anterioare şi dă curaj organizatorilor că proiectul este unul de necesitate pentru elevii dornici să devină studenţi ai Facultăţii de Farmacie", se arată într-un comunicat transmis de SSFB.

Citit 3726 ori Ultima modificare Marți, 10 Mai 2016 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.