Patru foşti DIRECTORI FĂRĂ CONCURS, numiţi din nou în funcţii

Patru foşti DIRECTORI FĂRĂ CONCURS, numiţi din nou în funcţii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Metodologia de organizare a concursului pentru directori stabilise iniţial că foştii manageri care n-au participat la testări nu mai au voie să ocupe funcţiile. Cu derogare de la noul ministru al Educaţiei, s-a făcut altceva. Pentru că inspectoratele şcolare s-au trezit cu un val de demisii, s-a ajuns în situaţia ca, în toată ţara, să fie numiţi din nou la conducerea şcolilor peste 500 de foşti directori. La Galaţi, s-au depus doar 12 demisii, dar aşa cum a promis, inspectoarea generală Mioara Enache nu i-a eliberat încă din funcţii, aşteptând finalizarea semestrului. Aceasta mai spune că deja a primit din partea şcolilor patru propuneri pentru directori, în toate cazurile fiind vorba de cei care au ocupat fotoliile şi înainte de concurs.

Citit 4338 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Ianuarie 2017 21:21

2 comentarii

 • postat de george
  Joi, 26 Ianuarie 2017 20:13
  188.146.26.***
  Eu stau si ma intreb cum vad chestia asta elevii ... care daca nu iau BAC-ul, de exemplu, sunt aproape niste ratati, au pierdut anii pe la scoala degeaba. Dar asta e valabil, in principiu, pentru orice testare, teza, consecinta e cel putin o nota proasta.
  Pe de alta parte, directori de scoala, profesori de-ai lor, isi reiau functii picand examenul fara consecinte.
  Ce exemplu e asta pentru copiii nostri; nu iei examenul, si ce daca?!
  Mai oameni buni, profesori care formati caractere, dormiti? Sindicat nu aveti? In afara de frica de director, v-a mai ramas ceva?
  Va mai mirati ca se raspandeste ideea de homeschooling...
  0
  15
  Raportează
 • postat de crystal
  Joi, 26 Ianuarie 2017 11:40
  95.76.32.***
  mafia e in floare si dictatura psd incepe sa capete contur.
  Se cauta profesori si educatori vorbitori de limba engleza in Japonia in disperare printr-un program guvernamental fara sa trebuiasca viza de turist si cei 30.000$ de cheltuiala dovediti la vama. Intrebati ambasada japoniei la bucuresti daca are valabil acel program si pentru romania.
  6
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.