Tudor Chirilă, de vorbă cu studenţii gălăţeni

Tudor Chirilă, de vorbă cu studenţii gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Actorul şi muzicianul Tudor Chirilă a venit la Galaţi pentru a le vorbi studenţilor despre echipă, echilibru, implicare şi pasiune.

"Fac parte din generația "cu cheia de gât" şi am venit să vă spun că e important să vă descoperiţi pasiunea. Veţi munci câte 16 ore pe zi, mai mult decât veţi dormi. E fundamental să vă placă ceea ce faceţi", le-a spus Tudor Chirilă.  El  a mai povestit că a fost norocos  pentru că părinții nu l-au forţat în a alege o carieră. Artistul le-a mai povestit apoi studenţilor despre importanţa muncii în echipă.

Solistul de la Vama i-a sfătuit să găsească un echilibru între carieră şi viaţa personală, să nu devină "nişte ogari băgaţi cu totul în standardizare şi să nu trăiască doar pe reţelele de socializare. În ceea ce priveşte implicarea, Tudor s-a dezlănţuit: pentru a evita exodul în străinătate - "E greu să fii fericit în altă limbă!" - tinerii trebuie să ia atitudine. "Suntem un popor de destine individuale! După ‘90, generaţiile mai mari ca noi au făcut o mare greşeală: au privit ţara ca pe un stadion, pe care fiecare aleargă pe culoare individuale, într-o cursă cu obstacole. România e un bloc imens, cu spaţii comune prost administrate, pe care noi nu ştim şi nu mai putem să le folosim. Dacă nu înţelegeți că e nevoie să participaţi la fiecare nivel, să fiţi atenţi la tot ce se întâmplă în jurul vostru, atunci probabil că va trebui să plecaţi şi voi din ţară!", a spus, la final, Tudor Chirilă.

Citit 1710 ori Ultima modificare Marți, 16 Mai 2017 16:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.