Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

Elevii şi profesorii Colegiului Naţional “Costache Negri” s-au întâlnit, joi, cu popularul actor Florin Piersic. Aşa cum era de aşteptat, a participat un număr impresionant de copii şi adolescenţi, care i-au făcut o primire călduroasă, dominată de zâmbete sincere, suflete debordând de emoție şi multe flori.

Maeştri de ceremonie au fost elevii ciclului primar. Aceştia l-au întâmpinat cu aplauze şi l-au condus către sala festivă, unde era aşteptat de adolescenţi şi profesori. Vorbele de duh şi cu duh, glumele spuse la momentul potrivit au stârnit ropote de aplauze şi au generat o atmosferă destinsă.

Amintirile lui Florin Piersic din anii de liceu dovedesc că, indiferent de generaţie, tinereţea este vârsta de aur în care toţi, deopotrivă, trăiesc momente pe care le  poartă apoi cu ei toată viaţa.

Această întâlnire va rămâne bine întipărită în memoria tuturor celor care au avut norocul să participe la o asemenea întâlnire de suflet, eveniment ce a deschis sărbătoarea dedicată celor 140 de ani de excelenţă de la Colegiul Naţional "C. Negri".

Citit 8321 ori Ultima modificare Vineri, 19 Mai 2017 18:04

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.