Conferinţa Şcolilor Doctorale, la a cincea ediţie

Conferinţa Şcolilor Doctorale, la a cincea ediţie
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În perioada 8-9 iunie 2017, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi va găzdui cea de a V-a ediţie a Conferinţei Ştiinţifice a Şcolilor Doctorale. Această manifestare a devenit tradiţie pentru cercetarea gălățeană, prima manifestare de acest gen organizându-se în anul 2013.

Sub egida „Perspectives and challenges in doctoral research”, scopul celei de a V-a ediţii a conferinţei este acela de a oferi o platformă comună tinerilor cercetători, care au ocazia de a împărtăşi opinii, idei, rezultate, ocazie cu care instituţia noastră îşi propune să promoveze excelenţa în cercetare, să stabilească parteneriate şi relaţii de colaborare prin schimbul de cunoştinţe şi expertiză.

Sub auspiciile unui Comitet Ştiinţific Internaţional, cea de a V-a ediţie se va desfăşura pe şapte secțiuni, şi anume: Cercetări avansate în inginerie mecanică, inginerie industrială şi inginerie electrică; Progrese în ştiinţa şi ingineria bioresurselor alimentare; Materiale funcţionale & Nanotehnologii; Metode avansate de investigare în mediu şi bio-sănătate; Modele şi strategii economice pentru competitivitate; Spaţii culturale: perspective retrospective şi prospective; Istorie. Societatea, economia şi spiritualitatea pe teritoriul României.

Conferinţa se adresează doctoranzilor şi cadrelor didactice din mediul academic gălăţean şi din centre universitare şi institute de cercetare din ţară, precum şi membrilor comunităţilor socio-economice şi culturale gălăţene şi naţionale.

Citit 1169 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2017 01:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.