O nouă ediţie TEDx la Galaţi

O nouă ediţie TEDx la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

La începutul lunii octombrie Education & Support Sphere organizează o nouă ediţie TEDxGalaţiED 2017, ce va avea loc pe 7 octombrie, în cadrul Universităţii "Danubius".

Tema evenimentului va fi "Time's up! Take a decision now!" şi va reuni, pe durata unei zile de conferinţă, 16 speakeri din domeniul educaţional: Cătălina-Diana Popa, Doru Curoşu, Florin Ghindă, Cornel Marian Hoza, Peter Barta, Robert Nastasă, Ovidiu Beteringhe, Ovidiu Covaciu, Armina Sîrbu, Ovidiu Neamţu, Adrian Radion, Mirela Retegan, Shajjad Rizvi, Măriuca Talpeş, Dan Zaharia şi Ema Barbă. Toţi cei 16 speakeri lucrează în domenii de activitate variate, vin cu experienţe şi povesti diferite. Mai mult decât atât, participanţii vor putea viziona TED Talk-uri de la evenimente anterioare.

Fiind un eveniment axat pe domeniul educaţiei, grupul ţintă este format din oameni interesaţi de viitorul acestui domeniu, indiferent de vârsta pe care o au.

"Organizatorii îşi propun să adune pe durata unei zile 100 de participanţi dispuşi să se implice în dezvoltarea lor personală precum şi cea a comunităţii din care fac parte, prin intermediul educaţiei. Cei interesaţi se pot înscrie completând un formular, contra taxei de participare de 100 de lei. Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0744.853.719 sau pe pagina de Facebook TEDxGalaţiED.

Citit 2339 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Septembrie 2017 18:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.