Plouă cu premii în familia muzicală Voces

Plouă cu premii în familia muzicală Voces
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Opt elevi de la "Voces School" din Galaţi au participat recent la un festival internaţional de muzică, la Bacău, de unde s-au întors cu tot atâtea premii şi trofee.

În perioada 27-29 octombrie, la Bacău, s-a desfăşurat Festivalul Internaţional de Teatru, Muzică şi Dans pentru Tineret "Neghiniţă". Un festival greu, cu zece juraţi de prestigiu naţional şi internaţional: Nico, Mihai Alexandru, Alex Florea (participant la Eurovision - finale), Rumiana Naceva - din Bulgaria, Mădălina Cârcotă (prim-solist la Opera Română), Claudiu Bulete (compozitor), Bogdan Dragomir (realizator de emisiuni tv), Daria Tănasă, Semeonov Dumanov - Rusia, Eugenia Ursu - Republica Moldova. Cum îi şade bine unui concurs internaţional, evenimentul s-a desfăşurat într-un loc foarte frumos, la Teatrul Naţional "George Bacovia".

Cei opt gălăţeni de la "Voces School" prezenţi în competiţie au avut de luptat cu foarte mulţi concurenţi foarte buni, dar toţi s-au întors cu premii.

Gălăţenii au câştigat două trofee, la categoriile de vârstă 11-12 ani şi 13-15 ani, prin Adina Bostan şi Amalia Codreanu. De asemenea, s-au adăugat, în panoplia "Voces School", trei premii întâi, aduse de Maia Flutur, Giulia Milea şi Alexandra Căpitănescu. S-au mai câştigat şi două premii II, de către Adnana Mocanu şi Anastasia Budeşteanu, şi un premiu III, de către Emanuel Bădilaş.

"Copiii noştri au fost foarte apreciaţi de membrii juriului, care chiar i-au felicitat pentru minunatele interpretări. Sunt foarte mândră de ei, pentru că, oriunde merg, Galaţiul este pe buzele tuturor, când vine vorba de aprecieri pozitive. La începutul lunii octombrie, copiii noştri au fost şi în Bulgaria, la un festival foarte greu (12 ţări participante). Şi de acolo ne-am întors tot cu premii mari, foarte mari: Maia Fluture - Premiul pentru cel mai complex artist, Ioana Bulgaru - Premiul pentru cea mai bună piesă cântată în limba maternă, Adnana Mocanu - Premiul pentru cea mai bună piesa cântata în limba maternă. Proiectele noastre se conturează frumos, deja pregătim a doua ediţie a festivalului nostru "Voces Fest", festival care anul trecut a făcut recenzii de cinci stele din partea tuturor participanţilor şi care se va desfăşura, în 2018, pe 16-17 iunie", ne-a spus directoarea de la "Voces School", profesoara de canto Monica Măciuceanu.        

Citit 3568 ori Ultima modificare Vineri, 03 Noiembrie 2017 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.