Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
1 comentariu

Elevii, părinţii lor şi profesorii din învăţământul primar şi gimnazial sunt invitaţi de Ministerul Educaţiei să îşi exprime opinia, până pe 14 noiembrie, cu privire la necesitatea tipării manualelor, în cadrul unui chestionar online. Astfel, conform Hotnews.ro, după scandalul manualelor pentru Sport şi Dirigenţie, Ministerul Educaţiei a lansat o consultare privind tipărirea manualelor şcolare pentru diferitele discipline din planurile-cadru pentru învăţământul primar şi gimnazial.

Chestionarul are o serie de întrebări specifice şi este astfel construit încât răspunsurile să fie filtrate pentru fiecare categorie de respondenţi. Astfel, prima întrebare este: "Din punctul dumneavoastră de vedere, este necesar să existe manuale tipărite în învăţământul primar?, iar în continuare li se cere respondenţilor dacă sunt elevi, profesori sau părinţi, precum şi mediul (rural, urban) din care face parte şcoala.

De asemenea, mai există întrebări precum "Din punctul dumneavoastră de vedere, pentru care dintre disciplinele din lista de mai jos NU este necesar să existe manuale tipărite în învăţământul primar?" şi "Din punctul dumneavoastră de vedere, pentru care dintre disciplinele din lista de mai jos NU este necesar să existe manuale tipărite în învăţământul gimnazial?".

opiniile pot fi inregistrate la adresa https://www.surveymonkey.com/r/manuale_tiparite.

Citit 1461 ori Ultima modificare Joi, 09 Noiembrie 2017 17:54

1 comentariu

  • postat de Ekaterina Andronakis Luni, 13 Noiembrie 2017 03:56 95.77.196.*** Link la comentariu
    0
    3

    ASTA CHIAR NU ARE NIMIC DE FACUT PRIN MINISTERUL LUI, SE TINE DOAR DE VRAJELI?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.