S-au vândut toate biletele la revelionul pensionarilor

S-au vândut toate biletele la revelionul pensionarilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Biletele pentru ”Revelionul Pensionarilor 2017”, puse în vânzare ieri, la casieria Teatrului Muzical „N. Leonard”, s-au epuizat. Tichetele pentru petrecerea de Revelion, 900 la număr, au fost vândute foarte repede, la preţul de 80 lei de persoană. Deşi s-a anunţat că programul va începe de la ora 8,00, foarte mulţi gălăţeni s-au aşezat la coadă încă de la ora 2,00.

Anul acesta fiecare pensionar a putut achiziţiona cel mult patru bilete, ceea ce a făcut ca toată lumea aşezată la coadă să plece mulţumită cu talonul de intrare în mână. Ţinând cont că anul trecut s-au înregistrat incidente, anul acesta directorul Teatrului Muzical „N. Leonard” a solicitat şi ajutorul poliţiştilor locali. Asta a făcut ca totul să decurgă în bune condiţii, fără ca cineva să se înghesuie sau să intre în faţa celorlalţi. Din păcate, o doamnă aflată la rând încă de la ora 3,00 dimineaţa, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeii i s-a făcut rău şi a fost solicitat ajutorul unui echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor. Din fericire, femeia nu a necesitat transportul la spital şi, prin bunăvoinţa gălăţenilor aflaţi la rând, a angajaţilor teatrului şi a poliţiştilor locali, femeia a putut să îşi lase documentele la casierie înainte de începerea programului, urmând să revină ulterior pentru bilete.
În rest, mulţumirea că au prins un bilet a şters fiecare minut de stat în frig. „Am mai fost şi anii trecuţi şi este foarte frumos. Dansăm, socializăm la un eveniment organizat pentru noi, cei cu pensii mici. A meritat să stau la coadă”, ne-a spus un beneficiar, care venise cu noaptea în cap.
„Pentru mine este primul an, dar am auzit că este foarte frumos. Sunt convins că va fi foarte bine şi ne vom distra, atât eu, cât şi soţia mea”, a adăugat un alt pensionar.
Petrecerea de Revelion se va desfăşura şi anul acesta la Patinoarul ”Dunărea” din Galaţi şi va începe la ora 20,00. „Dacă după amenajarea sălii vom constata că mai avem loc pentru a amplasa şi alte mese, vom suplimenta numărul biletelor şi vom anunţa doritorii în timp util”, ne-a declarat Doru Niţă, directorul Teatrului Muzical.
În noaptea trecerii dintre ani, invitaţii se vor bucura de un concert susţinut de trupa ”Jampa” şi Cristina Vasopol, momente de prezentare a unor obiceiuri şi datini populare oferite de artiştii teatrului muzical, recital muzică populară susţinut de Paul Buţa. De asemenea, invitaţi vor putea dansa pe celebrele melodii ale lui Ion Sucureanu, artistul fiind invitatul special la acest eveniment.
”Revelionul Pensionarilor 2017” este un eveniment organizat de Teatrul Muzical ”Nae Leonard” în parteneriat cu Primăria municipiului Galaţi.

Citit 3703 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Decembrie 2017 17:08

5 comentarii

 • postat de huo
  Marți, 09 Ianuarie 2018 03:16
  86.126.3.***
  cand se imping la cozi pt pomeni nu mai au probleme de niciun fel, nu mai au nevoie de retete gratuite, nu-i mai dor picioarele ca atunci cand merg gratis cu autobuzul si vor sa li se cedeze si un loc...conteaza sa ia bilet pt revelion, sa topaie o noapte intreaga ca niste marionete stricate, sa manace tot ce prind pana ii ia salvarea, tot pe gratis, si eventual sa ia si la pachet... o generatie de retarzi, care a acceptat sa-i conduca timp de 25 de ani un cizmar analfabet , mult mai destept ca ei
  1
  2
  Raportează
 • postat de ex
  Joi, 21 Decembrie 2017 09:49
  5.13.150.***
  Sa le fie rusine acestor pensionari.au facut de rusine,din nou acest oras.goana dupa mocangeala,pomana si chilipiruri ori pur si simplu proasta educatie au compromis definitiv aceste generatii de ''oameni noi'' care au fost modelati de comunisti
  3
  6
  Raportează
 • postat de dansamsicializam
  Joi, 21 Decembrie 2017 08:23
  188.24.227.***
  Nu era mai bine daca biletele s-ar fi dat duminică seara , dupa ora 18, in Centru ? Dansau si si socializau si cu altii mai tineri pentru o cauză mai bună, pe bune !
  1
  6
  Raportează
 • postat de GALATEAN
  Miercuri, 20 Decembrie 2017 18:59
  95.76.2.***
  Este de apreciat, aceeasi mocangii, probabil si pe la biserici, fasole cu ciolan, prescuri, sarmale, bautura, injuraturi si garduri rupte!

  Aceleasi babe care fac crucea cat biserica, scrasnind din dinti sudalmele!

  Poate pentru festinul asta se vor spala, macar sa nu strice aerul in locatia respectiva, ca in autobuze plesnesc geamurile cand se urca mocangii cu abonamente...

  Nu am nimic personal cu aceste personaje aterizate, neavenite, in orasul nostru, doar civilizatia cu care au adusi din catune si rapi, plus votul iresponsabil la fiecare scrutin electoral, doar pentru matul ghioaga, bautura si manele.

  In rest, potopul dupa noi!

  Din cauza lor a ajuns orasul in halul in care este, cu Durbaca la carma!
  6
  26
  Raportează
 • postat de atamanu
  Miercuri, 20 Decembrie 2017 17:46
  5.13.218.***
  . ..Am mai fost şi anii trecuţi şi este foarte frumos. Dansăm, socializăm la un eveniment organizat pentru noi, cei cu pensii mici, asistati sociali , votaci cu legitimatii dar toti "mandrii ca suntem romani " . Mai discutam, mai comentam ce am mai auzit la antena trei, cel mai serios si informat post tv. A meritat să stau la coadă. Sa traiasca domnu" Dragnea si sa ne conduca intelept ca si pana acuma' ca sa moara de offtica dujmanii poporului care ne-a saracit si vandut la UE...Huuuuo !!!!....
  15
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.