Unde vor fi amplasate radarele de Anul Nou

Unde vor fi amplasate radarele de Anul Nou
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, 30 decembrie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Oţelarilor, Prelungirea Brăilei şi Ştefan cel Mare. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Hanu Conachi şi Drăgăneşti, iar pe DN 26, în localităţile Tămăoani şi Slobozia Oancea. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Cosmeşti, iar pe DJ 251, la Smârdan şi Cuza Vodă.  Pe DN 24 D, un radar va fi prezent la Cuca.

Duminică, 31 decembrie, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Frunzei, Tecuci şi Drumul de Centură. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Piscu şi Umbrăreşti, pe DN 26, la Vânători şi Folteşti, pe DN 24 D, la Bălăbăneşti şi pe DJ 251, la Smârdan şi Slobozia Conachi. În nord, pe DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Berheci, unde va fi, de asemenea, prezent un radar.

Luni, 1 ianuarie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Gheorghe Asachi, Traian şi Calea Smârdan. Şoferii vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Tudor Vladimirescu şi Umbrăreşti, pe DN 26 în localităţile Şiviţa şi Brăneşti, pe DE 581, la Munteni, iar pe DJ 251, la Cuza Vodă şi Cudalbi.

Marţi, 2 ianuarie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Traian, Calea Prutului şi Marea Unire. În judeţ, radarele vor fi amplasate pe DN 25, în dreptul localităţilor Hanu Conachi şi Drăgăneşti, pe DN 26 în localităţile Vânători şi Folteşti, pe DE 581, pe raza localităţii Berheci, iar pe DJ 251, la Schela şi Matca.

Citit 1133 ori Ultima modificare Vineri, 29 Decembrie 2017 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.