Cum a CÂȘTIGAT un cuplu gălăţean banii pentru avansul la casă

Cum a CÂȘTIGAT un cuplu gălăţean banii pentru avansul la casă
Studenţi premiaţi la ”Guess My Age - Ghiceşte vârsta”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Ar fi putut să câştige impresionanta sumă de 64.000 de lei, dar nici cei 16.000 de lei cu care s-au ales de pe urma participării la emisiunea ”Guess My Age - Ghiceşte vârsta”, de la Antena 1, nu-s de lepădat atunci când vrei să te muţi din casa soacrei, şi vrei să achiţi avansul pentru un apartament. Cu acest gând au venit studenţii Geanina Cojocaru şi Eduard Oancea, ambii în vârstă de 22 de ani, din Galaţi, în emisiunea prezentată de Dan Negru.

Geanina şi Eduard sunt împreună încă din liceu, au o relaţie de aproape şapte ani şi locuiesc în casa părinţilor lui. Deşi amândoi sunt studenţi - Geanina, la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Eduard, la Arhitectură Navală - pentru a se întreţine, cei doi lucrează. Geanina este instructor de fitness, iar Eduard lucrează la un call-center.

În ediţia de marţi a emisiunii, Geanina a fost încă de la început foarte sigură pe intuiţia ei, iar faptul a reuşit să fie atât de aproape de vârstele reale în estimările ei i-a dat mult curaj şi energie debordantă. Prima vedetă căreia a trebuit să-i ghicească vârsta a fost Roxana Nemeş, despre care Geanina estimase că are 30 de ani, greşind astfel vârsta reală, 29, cu un an. Foarte aproape a fost şi în cazul lui Cătălin Crişan, căruia i-a greşit vârsta cu doar doi ani.

Perechea a intrat în etapa finală cu impresionanta sumă de 64.000 de lei! Din păcate, le-a dat de furcă ultima probă în care au fost nevoiţi să ghicească vârsta unui tânăr de origine asiatică, pe nume Niet. Abia din cea de-a patra încercare au reuşit să estimeze corect şi, astfel, au câştigat suma de 16.000 de lei.

„Sunt foarte fericită şi foarte mândră, deşi cu siguranţă puteam mai mult dacă ne concentram mai bine la final”, a spus Geanina, care nu a ezitat să sară în sus de bucurie la gândul că îşi va putea împlini visul: vor plăti avansul la un apartament în Galaţi, prima lor casă în care îşi doresc să locuiască, în curând, singuri.

Citit 2119 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Februarie 2018 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.