Lovit cu ghioaga de un consătean

Lovit cu ghioaga de un consătean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 57 de ani din Independenţa care plecase miercuri cu vacile pe câmp a ajuns în cele din urmă la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi.

„Eram cu vacile şi a venit un cetăţean, care spunea că e lucerna lui. Mi-a dat cu ghioaga în cap şi m-a lăsat acolo. Am plecat pe jos acasă”, spune bărbatul care se află acum internat la secţia ORL.

Detalii privind starea acestuia ne-a oferit purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa: „A fost internat un bărbat de 57 de ani prelucrat în stilul naţional vechi românesc. Omul agresat a introdus animalele, accidental sau nu, pe un câmp de lucernă, iar agresorul a intrat în conflict protestând. Bărbatul a fost lovit cu ghioaga într-un mod cu totul şi cu totul original, cum nu am mai văzut, peste pavilioanele urechilor, care au fost strivite astfel încât victima este în momentul de faţă la secţia de ORL.”

„Bărbatul a intrat cu vitele în lucerna unui consătean. Se pare că nu e pentru prima dată şi drept urmare între cei doi s-a iscat un conflict. Agresorul s-a adresat poliţei şi a depus plângere pentru distrugere. Victima poate depune la rândul ei plângere pentru agresiune şi dacă va prezenta un certificat medico-legal vom lua măsurile care se impun. Oricum, o să răspundă pentru lucerna distrusă”, a declarat Cristina Tatulici, purtătoarea de cuvânt a IPJ Galaţi

Citit 702 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.