Festivalul „Iosif Ivanovici”

Festivalul „Iosif Ivanovici”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până duminică, se desfăşoară în municipiul nostru cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Fanfare „Iosif Ivanovici”, după următorul program:

astă-seară, de la ora  19,00 până  la 22,45, pe scena din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor vor susţine concerte de muzică de promenadă şi divertisment  orchestra „Valahia” (Giurgiu) şi fanfarele „Argeşul” (Piteşti), „Promenada” (Câmpia Turzii), AMTAP Chişinău (Republica Moldova). În acelaşi timp, pe Faleza Dunării vor concerta, de la ora 19,00 la 23,00, fanfara Edirne (Turcia) şi fanfara „Valurile Dunării” a Centrului Cultural „Dunărea de Jos” din Galaţi.

Duminică seara, de la 18,30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor se va desfăşura defilarea fanfarelor Garnizoanei Brăila, Edirne (Turcia), „Promenada” (Câmpia Turzii) şi  AMTAP Chişinău (Republica Moldova), „Argeşul” (Piteşti), „Valurile Dunării” Galaţi şi „Valahia” Giurgiu.

Tot duminică, de la ora 19,15 va avea loc festivitatea de închidere a festivalului, în cadrul căreia se vor decerna diplome participanţilor, iar de la 19,30 şi până la 23,00 vor susţine concerte de muzică de promenadă şi divertisment fanfarele Garnizoanei Brăila, Edirne (Turcia), „Promenada” (Câmpia Turzii), Chişinău (Republica Moldova), „Argeşul” (Piteşti), „Valurile Dunării” Galaţi şi „Valahia” Giurgiu.

Organizatori sunt Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, Consiliul Judeţului şi Primăria Municipiului. Intrarea este liberă la toate spectacolele.

Citit 1756 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.