ACCIDENT în Galați | Aproape în COMĂ ALCOOLICĂ, s-a răsturnat cu maşina
Foto: GSG

ACCIDENT în Galați | Aproape în COMĂ ALCOOLICĂ, s-a răsturnat cu maşina
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Accident spectaculos, provocat de un şofer băut, pe Bulevardul George Coşbuc. Bărbatul, care s-a urcat la volan după ce a consumat cantităţi impresionante de alcool, s-a răsturnat cu maşina în sensul giratoriu de la mall, el fiind şi singura victimă a accidentului.

„Accidentul a avut loc în noaptea de 10 spre 11 martie, în sensul giratoriu aflat la intersecţia  Bulevardul George Coşbuc cu strada Bucovinei. Şoferul, un bărbat de 42 de ani, din Galaţi, aflat la volanul unui autoturism marca Dacia, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat cu maşina. În urma incidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 1,10mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice”, ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma prelevării probelor biologice, oamenii legii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 2,30 g/l alcool pur în sânge.

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţă alcoolului sau a altor substanţe”, a conchis cms. şef Gabriela Costi.

Poliţiştii gălăţeni au decis că şoferul inconştient trebuie să ajungă după gratii, motiv pentru care pe numele lui a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Citit 7911 ori Ultima modificare Luni, 12 Martie 2018 00:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.