De Ziua Mondială a Apei, porţi deschise la staţiile de tratare

De Ziua Mondială a Apei, porţi deschise la staţiile de tratare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe data de 22 martie, de Ziua Mondială a Apei, Apă Canal deschide porţile staţiilor de tratare a apei potabile şi de epurare, pentru „toţi cei doritori să vadă îndeaproape de unde vine apa de la robinet şi să înţeleagă importanţa staţiilor de epurare, fluxul tehnologic al tratării apei uzate”, anunţă reprezentanţii operatorului. Pe tot parcursul evenimentului, obiectivele vor fi vizitate în grupuri organizate la faţa locului, cu îndrumători - specialişti din cadrul staţiilor de tratare apă potabilă şi de epurare a apelor uzate.

Grupurile organizate (în special cele de la şcoli) sunt rugate să se programeze din timp, în baza unei solicitări ce poate fi depusă direct la registratura Apă Canal, transmisă pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe fax (0236.473367).

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Serviciul Relaţii cu Publicul, tel. 0236.473380 int.132 / 127 / 126. Vor putea fi vizitate staţiile de tratare a apei potabile Uzina nr. 2 din municipiul Galaţi şi N. Bălcescu – Tecuci, precum şi staţiile de epurare a apelor uzate din judeţ (Galaţi, Tecuci, Tg.Bujor, Lieşti, Pechea).

Citit 1711 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2018 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.