De Ziua Mondială a Apei, porţi deschise la staţiile de tratare

De Ziua Mondială a Apei, porţi deschise la staţiile de tratare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pe data de 22 martie, de Ziua Mondială a Apei, Apă Canal deschide porţile staţiilor de tratare a apei potabile şi de epurare, pentru „toţi cei doritori să vadă îndeaproape de unde vine apa de la robinet şi să înţeleagă importanţa staţiilor de epurare, fluxul tehnologic al tratării apei uzate”, anunţă reprezentanţii operatorului. Pe tot parcursul evenimentului, obiectivele vor fi vizitate în grupuri organizate la faţa locului, cu îndrumători - specialişti din cadrul staţiilor de tratare apă potabilă şi de epurare a apelor uzate.

Grupurile organizate (în special cele de la şcoli) sunt rugate să se programeze din timp, în baza unei solicitări ce poate fi depusă direct la registratura Apă Canal, transmisă pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe fax (0236.473367).

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Serviciul Relaţii cu Publicul, tel. 0236.473380 int.132 / 127 / 126. Vor putea fi vizitate staţiile de tratare a apei potabile Uzina nr. 2 din municipiul Galaţi şi N. Bălcescu – Tecuci, precum şi staţiile de epurare a apelor uzate din judeţ (Galaţi, Tecuci, Tg.Bujor, Lieşti, Pechea).

Citit 1580 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2018 17:21

3 comentarii

 • postat de Rudibravo,1951
  Luni, 12 Martie 2018 17:23
  82.137.14.***
  Domnule primar votat dar propus la canditara de alți oameni vă rugăm să dați apă la cei care nu mai au cum plati apa Vine Vara ne vom umple de toate bolile din lume fără apă potabilă murim Nu vă luați după Marius Stan el a făcut un Genocid fără să știe ,el nu este moldovean cum nu am avut noroc să avem unul. Născut în Galați Vați lăudat că sunteți de piatra orașului Deci fiți Galatian și vă votam toată viața
  2
  0
  Raportează
 • postat de Geanina
  Luni, 12 Martie 2018 17:00
  81.12.149.***
  Dar statia de epurare de la Tulucesti de ce nu poate fi vizitată?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Rudibravo,1951
  Luni, 12 Martie 2018 12:30
  82.137.13.***
  De Ziua Mondiala a Apei rugăm Consilierii locali sa anuleze hotărârea dată de Marius Stan tot în Postul Paștelui de a nu mai livra apă potabilă la saraci Daca ați uitat cum au fost distruse 30 de fabrici și fost dați pe drumuri jumătate din populația orașului faceți un tur al orașului și veți vedea că am reușit ce nici măcar yugoslavii. după un război. Crunt n-au avut parte de ce am reușit să facă. reforma prin restructurare în Capitalism Sălbatic de Cumetrie Olteneca. Faceți un calcul simplu și veți vedea că ne costă aprovizionarea cu apă potabilă mai mult decât. Daca dam apă gratuita la saraci. Fiți umani și ajutați pe cei săraci Ei vor să nu fie asistați Li s-au distrus locurile de muncă. ,dar daca le luam apa de la gură este Genocid Când se va face o epidemie de hepatită viral.a de tifos de râie de ciumă să nu uităm că un om care era om și nu PRIMAR. ALES nu tăia apa PAȘTI
  5
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.