Cu doar 3.000 de lei, îți încălzești locuința pentru 25 de ani! Unic Energo Instal te ajută să alegi cel mai potrivit sistem pentru căminul tău

Cu doar 3.000 de lei, îți încălzești locuința pentru 25 de ani! Unic Energo Instal te ajută să alegi cel mai potrivit sistem pentru căminul tău
Evaluaţi acest articol
(33 voturi)

O adevărată revoluție în domeniul sistemelor de încălzire, panourile radiante cu infraroșu, apărute relativ recent pe piața de profil din România, sunt tot mai căutate de către cei care își doresc un sistem de încălzire de calitate, economic, sigur și cu efecte benefice asupra organismului. Principiul după care funcționează panourile radiante cu infraroșu este identic cu cel prin care soarele încălzește pământul, prin intermediul radiației infraroșii. Din acest motiv, panourile radiante cu infraroșu încălzesc într-o formă economică, sănătoasă, naturală și confortabilă orice tip de încăpere.

Cu un randament de peste 96 la sută şi consum cu peste 20 la sută mai mic decât orice alt sistem, panourile radiante cu infraroșu sunt considerate cel mai eficient și inovator sistem de încălzire. Mai mult, panourile au efect antibacterian şi elimină 99 la sută din viruşi, microbi, bacterii. Funcţionează fără zgomot, fără să consume oxigenul din încăpere şi nu produc gaze toxice. Dimpotrivă, menţin o umiditate optimă în încăpere fără să usuce aerul.

Extrem de important este faptul că, pentru a-ți monta un astfel de sistem de încălzire, nu ai nevoie de aprobări sau autorizaţii, iar instalarea acestuia nu îţi transformă casa în şantier, aşa cum se întâmplă în cazul centralelor pe gaz şi nu numai. Nu sunt necesare ţevi şi calorifere cu apă, nu necesită revizii, întreţinere, filtre, consumabile. Mai mult, nu există risc de inundaţie, incendiu, explozie, electrocutare sau asfixiere! Designe-ul este foarte plăcut şi ocupă foarte puţin spaţiu, întrucât pot fi montate pe tavan sau pe perete, asemenea tablourilor sau oglinzilor.

Nu trebuie neglijat faptul că, spre deosebire de celelalte sisteme de încălzire existente pe piaţă, a căror durată de viaţă nu depăşeşte 10-12 ani, panourile radiante cu infraroşu au durata medie de viaţă de 25 de ani, iar termenul de garanţie este de 10 ani!

Preţuri avantajoase

Anul trecut, panourile radiante cu infraroșu au ajuns în casele mai multor gălățeni. Cu ajutorul financiar de 3.000 de lei oferit de către Primărie pentru achiziția unui sistem individual de încălzire, beneficiarii și-au putut asigura, fără bătăi de cap și fără costuri suplimentare, confortul termic pe termen lung. Din primăvara acestui an, programul va fi relansat, iar oferta companiei Unic Energo Instal rămâne la fel de avantajoasă.

Dacă eşti proprietarul unei garsoniere, trebuie să ştii că încălzirea locuinţei cu panouri radiante cu infraroşu te costă doar aproximativ 2.000 de lei (cu TVA inclus), iar pentru un apartament cu două camere cheltuielile nu depășesc 3.000 de lei (cu TVA).

Este vorba despre aceeaşi sumă pe care Primăria Galaţi le-o oferă cetăţenilor pentru a-şi achiziţiona sisteme alternative de încălzire. Asta în timp ce costurile de achiziție și punere în funcțiune a unei centrale termice pornesc de la 7.500-8.000 de lei!

Sună la 0742.952.837 (Alexandru Păduraru) şi te ajutăm să alegi sistemul de încălzire potrivit pentru locuinţa ta! Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul www.unicenergoinstal.ro şi pagina de Facebook a societăţii noastre.

(P)

Citit 5899 ori Ultima modificare Marți, 13 Martie 2018 13:41