Cursuri gratuite organizate de AJOFM în 2018

Cursuri gratuite organizate de AJOFM în 2018
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Cursurile care vor fi organizate în acest an, gratuit, pentru persoanele înscrise la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi sunt în număr de 19, cu durate cuprinse între 48 şi 360 de ore, informează instituţia gălăţeană.

Cursul cu cea mai scurtă durată, de numai 48 de ore, este cel de expert achiziţii publice, pentru şomerii cu studii superioare. Acestora le sunt oferite şi alte două cursuri - de specialist în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (80 de ore) şi de expert accesare fonduri structurale şi de coeziune (60 de ore).

Cursurile cu cea mai lungă durată, de 720 de ore, sunt trei la număr şi sunt organizate pentru specializările de bucătar, frizer/coafor şi manichiurist/pedichiurist, precum şi ospătar.

Alte cursuri organizate în acest an de AJOFM Galaţi sunt pentru: agent securitate, ajutor mecanic auto, confecţioner textile, lucrător construcţii sau comerţ, patiser şi sudor electric (câte 360 de ore), maseur (240 de ore), comunicare în lb.engleză, contabil şi operator introducere, prelucrare şi validare date (150 de ore), inspector/referent resurse umane (80 de ore) şi competenţe comune - competenţe antreprenoriale (60 de ore).

Citit 11060 ori Ultima modificare Luni, 12 Martie 2018 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.