Pregătiri de sărbătoare | Ornamente pentru Paşte, în Parcul Eminescu

Pregătiri de sărbătoare | Ornamente pentru Paşte, în Parcul Eminescu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un iepure decorativ şi un ou uriaş fac de gardă lângă o arcadă înflorată, la intrarea în Parcul Eminescu. Sunt doar câteva dintre ornamentele luminoase pe care Primăria municipiului Galaţi le-a închiriat pentru a decora oraşul cu ocazia Sărbătorilor Pascale 2018.

Potrivit datelor noastre, licitaţia organizată în acest scop de administraţia locală a pornit de la un preţ estimativ de 170.000 de lei fără TVA şi a fost câştigată de firma MK Lighting SRL din Hunedoara, cu o ofertă de 119.000 de lei fără TVA, adică aproape 26.000 de euro, preţul cel mai mic oferit. Anul trecut, închirierea ornamentelor de Paşte a costat 148.000 de lei fără TVA, licitaţia fiind câştigată tot de firma MK Lightning SRL.

Aşa cum aţi putut citi în ziarul “Viaţa liberă”, în această seară, de la ora 21,00, credincioşii romano-catolici sunt aşteptaţi la Liturghia din Noaptea Învierii “Veniţi şi luaţi lumină!”. Creştinii ortodocşi vor celebra mâine Floriile - Praznicul Intrării Domnului în Ierusalim, iar săptămâna viitoare sunt chemaţi la slujba de Înviere.

Citit 2914 ori Ultima modificare Luni, 02 Aprilie 2018 14:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.