Cinci persoane RĂNITE de şoferi inconştienţi

Cinci persoane RĂNITE de şoferi inconştienţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Într-o singură zi, două depăşiri neregulamentare au dus la accidente în urma cărora cinci persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite, patru vehicule au suferit avarii, iar traficul pe două drumuri naţionale a fost serios perturbat.

Primul eveniment s-a produs la Iveşti, pe DN 25, din cauza unui şofer de 25 de ani, care aflat la volanul unei autoutilitare cu remorcă nu a avut răbdare să aştepte în coloana formată în faţa sa şi a depăşit-o pe linia continuă. Înainte să poată reveni pe sensul de mers, a întâlnit în cale o maşină, la volanul căreia se afla o tânără de 22 de ani, pe care a lovit-o în lateral. În urma impactului, femeia de la volan a fost rănită, la fel ca şi două fetiţe, una de 8 ani şi una de 10 ani, aflate în maşină, pe bancheta din spate.

Câteva ore mai târziu, un eveniment similar s-a petrecut pe DN 24 D, la Cuca. Un şofer de 55 de ani, din Rediu, s-a angajat într-o depăşire riscantă şi a lovit frontal o maşină care venea din sens opus. Din impact, şoferul autoturismului lovit, un bărbat de 38 de ani, şi o femeie de aceeaşi vârstă, pasageră în maşină, au fost răniţi.

În ambele cazuri au fost deschise dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1190 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Aprilie 2018 19:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.