Doi pumni şi o urare: „La mulţi ani!”

Doi pumni şi o urare: „La mulţi ani!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu doar adevărul stă în vin, ci şi cheia unei aniversări reuşite şi a unui concubinaj fericit. Nu e o axiomă, dar e o afirmaţie pe deplin adevărată dacă vorbim despre un bărbat de 32 de ani din Pechea care şi-a pocnit concubina, chiar de ziua ei,  pe motiv că aceasta i-ar fi restricţionat accesul la preţioasa băutură. Unde mai pui că, probabil, a venit şi beat şi fără flori acasă?  

„A dat în mine cu pumnii şi cu picioarele, când a ajuns. Noi stăm în casa părinţilor mei, care au murit mai demult. După ce m-a bătut, n-a făcut nimic să mă ajute. Şi a doua zi când s-a trezit a zis că îi pare rău. Că aşa face el de obicei! Până la urmă, un cumnat de-al meu a chemat Salvarea”, povesteşte femeia internată acum în Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Momentan, concubina cu trei ani mai în vârstă decât bărbatul care a altoit-o e hotărâtă să-şi scoată certificat medico-legal şi să nu-i mai treacă cu vederea nesimţirea şi agresiunile. Zilele de spitalizare sunt, de regulă, un sfetnic bun!

Citit 2105 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.