Românii din Diaspora pot trimite trupa The Humans în FINALA EUROVISION. Cine, cum şi de unde poate vota piesa României

Românii din Diaspora pot trimite trupa The Humans în FINALA EUROVISION. Cine, cum şi de unde poate vota piesa României
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

„Suntem pregătiţi 110 la sută şi vom da totul pentru România pe scenă. Este o competiţie strânsă, cu mulţi artişti valoroşi, iar voturile românilor din străinătate vor face diferenţa pentru a merge mai departe, în Marea Finală”, acesta este mesajul trupei The Humans care, în această seară, de la ora 22,00, va urca pe scena celei de-a doua semifinale a competiţiei Eurovision.

România intră în competiţie pe poziţia a doua, în prima parte a semifinalei, alături de Norvegia, Serbia, San Marino, Danemarca, Rusia, Moldova, Olanda, Australia, Georgia, Polonia, Malta, Ungaria, Letonia, Suedia, Muntenegru, Slovenia şi Ucraina. În această seară, fanii (cu excepţia celor care locuiesc în România) vor putea vota piesa României, „Goodbye” de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon, sau prin aplicaţia de pe siteul oficial al concursului: https://eurovision.tv/app.

Potrivit TVR, miercuri, la prima repetiţie reprezentanţii României au purtat un machiaj tricolor pe scena Eurovision. „Machiajul tricolor a fost un semn al preţuirii noastre pentru toţi românii care ne urmăresc şi care ne vor vota în serile de concurs care urmează. El nu va fi parte din show-ul The Humans pe scena Eurovision. Este gândul nostru pentru voi şi pentru tot ceea ce ne uneşte în aceste zile!”, a declarat Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, originară din Tecuci, judeţul Galaţi.

Calificarea României în Marea Finală se decide astăzi, în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22,00. Finala Eurovision 2018 are loc sâmbătă, 12 mai, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22,00.

Foto: TVR

Citit 1638 ori Ultima modificare Joi, 10 Mai 2018 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.