Primul pas spre împlinirea visului ei. O gălăţeancă, semifinalistă la Românii au talent (VIDEO)

Primul pas spre împlinirea visului ei. O gălăţeancă, semifinalistă la Românii au talent (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Beatrice Andoni, născută în comuna Suhurlui din judeţul Galaţi, a urcat, vineri seara, pe scena celei de-a treia semifinale a emisiunii devenite fenomen naţional „Românii au talent” de la Pro Tv. Chiar dacă nu a ajuns în marea finală a competiţiei, superba gălăţeancă a făcut primul pas spre împlinirea visului de a deveni cântăreaţă.

„Sunt mândră de mine. Mama m-a făcut frumoasă. Eu încerc să fiu mult mai frumoasă, dar vreau şi să cânt bine! Vreau să demonstrez că nu sunt doar frumoasă şi atât!”, a mărturisit Beatrice Andoni înainte de a urca pe scenă.

Potrivit Pro Tv, Beatrice şi-a descoperit talentul muzical de când era mică şi cânta la serbările şcolare, dar nu a reuşit să şi-l dezvolte, nu a urmat o şcoală de muzică. A locuit o perioadă în Italia, apoi a decis să plece în Marea Britanie, unde a lucrat ca ospătăriţă. „La audiţii am venit direct din Anglia. Viaţa mea de ospătăriţă nu era foarte frumoasă. Munceam zece ore pe zi. După emisiune a dat norocul peste mine şi cred că o să auziţi cât de curând de mine. Mi-am dat demisia, am spus gata, nu mai stau printre străini! Vreau să muncesc pentru visul meu, nu pentru visul altuia. Aşa că m-am întors în ţară să fac doar muzică. Cel mai mare vis al meu este să fiu pe scenă, să cânt, să fac ceea ce-mi place. Vreau să îmi demonstrez atât mie cât şi publicului că sunt talentată”, a spus Beatrice.

Momentul său artistic a fost răsplătit cu aplauzele publicului.

De la masa juriului, Andi Moisescu a mărturisit că şi-a pierdut cuvintele.

„Alegerea muzicală a fost minunată! Ţi se potriveşte. Beatrice, asta se va întâmpla în toată cariera ta: foarte puţini vor fi atenţi la ce cânţi. Cu asemenea picioare absolut fantastice ai absolut toate şansele să ajungi unde vrei tu! Bravo!”, i-a spus Mihaela Rădulescu.

„Ai să râzi, dar să ştii că nici eu n-am mai putut să fiu atentă la ce cântai când am văzut picioarele alea lungi, aşa frumoase, chipul acela frumos! Emoţiile pe care le-ai avut te-au ajutat pentru că melodia aceasta este foarte sensibilă”, a recunoscut Andra.

„Noi, la Românii au talent, suntem peste Guvernul României. Programul lor de întors românii acasă nu funcţionează. Dacă noi am reuşit să te aducem pe tine acasă, suntem mai tari ca acest Guvern!”, a spus Florin Călinescu.

Citit 12288 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Mai 2018 16:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.