Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Poliţiştii au pus tunurile pe pietonii neglijenţi, nu mai puţin de 234 de gălăţeni care au fost prinşi traversând neregulamentar fiind amendaţi în ultimele şapte zile. Pietonii sunt cei mai numeroși participanţi la trafic sancţionaţi pentru abateri rutiere pe raza judeţului, ei fiind urmaţi de şoferii prinşi fără centurile de siguranţă, în număr de 135.

Nici cei care nu obişnuiesc să respecte regimul de viteză nu au fost foarte puţini, 30 primind amenzi. 34 de şoferi au fost sancţionaţi pentru neacordare de prioritate, iar alţi 30 au primit amenzi pentru depăşiri neregulamentare.

Valoarea totală a celor 918 amenzi depăşeşte suma de 179.000 de lei, 91 de şoferi pierzându-şi, temporar, şi carnetele de conducere. În şase situaţii, întâlnirile dintre cei care au nesocotit Codul Rutier şi poliţişti s-au soldat cu dosare penale, două pentru conducere fără permis, trei pentru şofat în stare de ebrietate şi unul pentru furt.

Citit 2336 ori Ultima modificare Marți, 15 Mai 2018 14:49

1 comentariu

 • postat de xxx Marți, 15 Mai 2018 14:15 82.76.135.*** Link la comentariu
  9
  19

  politia romana = adunatura de fricosi si burtosi obositi care stau la panda in boscheti ca sa amendeze pietonii si babele care vand patrunjel.....
  De asta nu mai da nimeni 2 bani pe uniforma voastra mai panaramelor, ocupati-va de infractori, de problema drogurilor, de proxenetii care sfideaza in masini de lux sau de camatarii care nu isi pot justifica averile, nu de cetatenii care traverseaza strada aiurea, tablagii de 2 lei

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.