Trei puşti au lăsat zeci de limuzine fără oglinzi

Trei puşti au lăsat zeci de limuzine fără oglinzi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Trei adolescenţi din Galaţi sunt principalii suspecţi în cazul a zeci de furturi, care i-au lăsat cu buza umflată şi cu gaură în buget pe posesori de maşini din Galaţi, care s-au trezit, peste noapte, fără oglinzile retrovizoare. Nu mai puţin de 26 de furturi, comise începând cu luna ianuarie şi până în urmă cu o săptămână, sunt puse pe seama băieţilor cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. Aceştia acţionau cu precădere noaptea, demontând oglinzile retrovizoare ale maşinilor, îndeosebi autoturisme de lux, fără să se atingă de alte elemente componente. Prejudiciul calculat până la această oră de anchetatori este de 58.000 de lei. Cu toate acestea, puştii nu vor ajunge, cel puţin în următoarea perioadă, în spatele gratiilor. "Tinerii au fost conduși la sediul poliţiei pentru audieri, după care au fost prezentaţi procurorului de caz, care a dispus faţă de aceştia măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. În cauză, sunt continuate cercetările pentru furt.

Citit 4767 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2018 17:33

3 comentarii

 • postat de Mariana
  Joi, 17 Mai 2018 19:40
  89.137.229.***
  Daca au apucat pe calea asta bine nu se mai fac,hotii de azi,criminalii de maine......Am facut o sesizare acum cateva zile referitoare la iluminatul stradal,se implineste o luna de cand in micro 17,str.MOLIDULUI Nr.1 intre blocurile D,E1 SI C1,este bezna totala........este o invitatie practic celor ce se indeletnicesc cu asa ceva! Sa asteptam sa ne dea si in cap???
  0
  9
  Raportează
 • postat de ALEX. Vasile
  Joi, 17 Mai 2018 08:46
  178.138.34.***
  STIMATA DOAMNA REPORTER MARIANA CONSTANDACHE, atentie la formularea titlului articolului Dvs. Acesti, asa zisi mici delicventi devin in viitor spargatorii de maine. Ei nu pot fi considerati, dupa opinia mea, niste pusti nevinovati. De ce n-ati utilizat atunci chiar alintul -"PUSTI NAZDRAVANI" ? Faptele trebuie infierate si combatute cu vehementa pentru a fi diminuate sau starpite !
  1
  27
  Raportează
 • postat de Sandu
  Joi, 17 Mai 2018 07:55
  109.103.134.***
  Pe timpul comunistilor care au fost tampiti desigur in tot ce faceau...ierau si niste scoli de corectie pentru minori unde acesti mici delicventi hoti invatau o meserie pe care o puteau practica dupa eliberare Acum controlul judiciar este ca o frectie la un picior de lemn.
  0
  22
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.