Planifică o vacanță românească cu voucherele Chèque Vacances

Planifică o vacanță românească cu voucherele Chèque Vacances
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Up Romania a creat special pentru beneficiarii voucherelor de vacanta Chèque Vacances site-ul vacanteromanesti.ro. Toti cei care isi doresc un concediu de vara accesibil in Romania au la dispozitie un catalog complet de oferte, dezvoltate impreuna cu unitati de turism partenere din toate regiunile tarii. Astfel, cei care sunt recompensati cu vouchere Chèque Vacances beneficiaza de sejururi cu reducere chiar şi de 35%.

Angajatii din sectorul privat pot primi din partea companiilor vouchere de vacanta Chèque Vacances in valoare de pana la 11.400 de lei, echivalentul a 6 salarii minime brute pe tara. Incepand din acest an se vor bucura de acest beneficiu extrasalarial si angajatii din sectorul public: cadrele didactice, angajatii primariilor, ai consiliilor locale si judetene si ai directiilor subordonate acestora, angajatii politiei locale si cei ai spitalelor municipale si judetene. Cu totii au posibilitatea sa isi petreaca concediul de vara pe teritoriul Romaniei si sa aleaga pachete turistice dintr-o gama larga de oferte, atat pe litoral, cat si la munte sau in statiuni balneare, la preturi avantajoase. Voucherele pot fi folosite pentru achizitionarea serviciilor de cazare, masa, transport, tratament balnear si servicii de agrement. 

Prin ofertele speciale, voucherele Chèque Vacances ofera tuturor sansa la o vacanta romaneasca. Iata cateva destinatii atractive:

Bucovina

O zona plina de traditie si cu un peisaj natural incredibil, Bucovina este celebra si pentru manastirile sale, unice in lume. Voronet, Putna, Moldovita si Sucevita sunt doar cateva dintre ele, unde atmosfera este cu totul si cu totul deosebita, iar peretii sunt acoperiti aproape integral de picturi reprezentand scene biblice. Agentia TUI TravelCenter ofera pentru plata cu voucherele Chèque Vacances o noapte  la Pensiunea La Conac din Gura Humorului, incepand de la 203 lei.

Maramures

Mereu o destinatie de vacanta in topul preferintelor celor care sunt in cautare de traditii romanesti autentice, Maramuresul ofera turistilor sansa de a explora o zona unica si de a experimenta obiceiuri stramosesti, vechi de sute de ani. Agentia Accent Travel&Events ofera tuturor celor care isi rezerva un sejur prin intermediul voucherelor Chèque Vacances o reducere de 8%. Astfel, acestia pot achizitiona un sejur de 5 nopti de cazare la Hotel Gabriela din Viseu de Sus, incepand de la 760 de lei. Turistii se pot plimba cu Mocanita pe Valea Vaserului, pot vizita Cimitirul Vesel si Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei, obiective aflate in apropiere.

Ardeal

Salina Praid din Harghita este pe lista tuturor celor care viziteaza Ardealul, fiind una dintre cele mai mari mine de sare din tara si din Europa. Aflata la o adancime de aproximativ 120 de metri, salina ofera tratamente pentru afectiuni respiratorii si bai sarate cu apa fierbinte in cazi uriase, ce sunt excelente pentru afectiunile reumatice, dar si pentru relaxare in cazurile de epuizare cronica, depresie sau suprasolicitare. Pe langa toate aceste activitati de tratament, salina dispune de singurul parc de aventura din tara si de locuri de joaca special amenajate pentru copii. Prin parteneriatul cu Accent Travel&Events, utilizatorii voucherelor Chèque Vacances beneficiaza de o reducere de 8% la achizitionarea pachetelor turistice. Astfel, pentru o noapte de cazare la Pensiunea Praid, aflata in centrul localitatii, turistii platesc de la 174 de lei pe noapte,  avand asigurate toate mesele, dar si intrarea in salina.

Voucherele Chèque Vacances sunt disponibile atat pe carduri, cat si pe suport de hartie, sub forma de carnete cu file individuale ce pot fi personalizate cu denumirea institutiei si cu datele angajatilor. Valoarea unui voucher este de 50 de sau 100 de lei, iar valabilitatea lui este de un an de la data emiterii.

UP ROMÂNIA S.R.L. face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 19 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra AICI si descopera oferte speciale de concediu de care poti beneficia in Romania utilizand vouchere de vacanta Chèque Vacances.

(P)

Citit 5821 ori Ultima modificare Marți, 22 Mai 2018 11:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.