Fotolii puf de la motaila.ro

Fotolii puf de la motaila.ro
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Fotoliile puf sunt piese de mobilier cu personalitate. Acestea pot fi aşezate oriunde în casă şi, pe lângă confortul deplin pe care il aduc, oferă şi un look aparte încăperii.

Sunt atât preferatele copiilor, care se bucură de ele în orice moment al zilei, fie când fac temele fie când se uită  la TV, dar şi preferate de adolescenţil şi adulţi, care se relaxează în voie după o zi lungă de activităţi.

În momentul în care te aşezi în fotoliile puf de la motaila.ro, datorită designului intelligent şi beanbagurilor, simţi relaxarea desăvârşită. Fotoliile oferă suport pentru întreg spatele, chiar şi pentru omoplaţi, într-o “imbratisare” oferită de forma şi construcţia acestora.

Prin comparaţie cu scaunele obişnuite, aceste fotolii au nenumărate avantaje:

  • Sunt foarte uşoare; astfel dacă doriţi să le aşezaţi în altă încăpere puteţi face acest lucru foarte uşor;
  • Pentru că nu au margini ascuţite, în timpul mutării nu riscaţi să zgâriaţi pereţii;
  • Materialele alese pentru fotolii sunt de cea mai bună calitate, cu o multitudine de culori şi într-o varietate foarte mare de combinaţii.

Pe piaţa românească motaila.ro realizează acest tip de fotolii, dispunând de o gamă variată atât pe stoc, dar putem realiza şi la comandă, în funcţie de nevoile fiecăruia. Întrucât sunt realizate manual, garantăm unicitatea acestora, iar calitatea este la cele mai înalte standarde. În plus, polistirenul folosit la umplerea fotoliilor provine dintr-o metoda de upcycle, ceea ce le conferă un caracter super-prietenos cu mediul înconjurător. Durata execuţiei nu depăşeşte câteva zile lucrătoare.

(P)

Citit 2923 ori Ultima modificare Joi, 14 Iunie 2018 02:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.