Magazine sparte în serie pentru ţigări şi mărunţişuri

Magazine sparte în serie pentru ţigări şi mărunţişuri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mai multe puncte lucru ale unor societăţi comerciale de pe tot cuprinsul Galaţiului au fost călcate de hoţi în ultima lună, din acestea dispărând produse în valoare de circa 15.000 de lei. În urma sesizărilor depuse de păgubiţi la poliţie, oamenii legii au deschis un dosar penal reuşind ca după o lună de la semnalarea primei spargeri să dea de urma principalilor suspecţi. Aceştia sunt doi puşti, de 16 şi respectiv 17 ani, din Galaţi, în privinţa cărora există suspiciunea că, alături de un individ de 29 de ani, ar fi furat din magazine, de regulă mici şi fără sisteme complicate de siguranţă, ţigări şi alte produse uşor de sustras şi transportat. 

"În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada 7 mai – 7 iunie, aceştia, împreună cu un bărbat de 29 ani, ar fi comis un număr de 14 furturi din societăţi comerciale, prejudiciul creat fiind de aproximativ 15.000 lei", se arată în comunicatul Poliţiei Galaţi.

Cei doi adolescenţi au fost audiaţi şi reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii sunt pe urmele complicelui de 29 de ani, care în prezent se sustrage cercetărilor.

Citit 2411 ori Ultima modificare Duminică, 10 Iunie 2018 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.