Poliţişti în misiune, agresaţi de un beţiv

Poliţişti în misiune, agresaţi de un beţiv
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Mai mulţi poliţişti gălăţeni au fost ţinta tirului dezlănţuit al unui individ pus pe scandal şi aflat într-o avansată stare de ebrietate, chiar în timp ce inspectau sistemele de securitate de la o firmă. Oamenii legii, de la Secţia 6 Poliţie Rurală Tecuci, se aflau în incinta punctului de lucru al unei societăţi comerciale din Brăhăşeşti, când în sediu a dat năvală individul în vârstă de 31 de ani. Acesta nu doar că a refuzat să se prezinte, dar a făcut un adevărat circ, îndreptându-şi furia împotriva poliţiştilor şi a obiectelor din jur.

"Acesta ar fi apostrofat poliţiştii în legătură cu activitatea pe care o desfăşurau, după care, refuzând să se legitimeze, ar fi adresat ameninţări unuia dintre ei şi ar fi spart cu pumnul geamul unei vitrine din încăpere", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii au fost nevoiţi să ceară întăriri pentru a-l imobiliza pe tânărul furios. Acesta a ajuns la secţie cu maşina poliţiei, şi nu cu a sa, personală, cu care ajunsese la faţa locului. Poliţiştii l-au testat cu etilotestul şi au aflat că se urcase la volan deşi avea o alcoolemie de 0,96 la mie în aerul expirat.

Scandalagiul s-a ales cu un triplu dosar penal, pentru ultraj, distrugere şi conducere sub influenţa alcoolului.

Citit 2130 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Iunie 2018 22:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.