Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Termenul-limită pentru depunerea „Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice” este luni, 16 iulie 2018. Declarația se depune de către românii care obţin alte venituri în afară de cele din salarii. În document se trec atât veniturile obţinute în 2017, din ţară sau din străinătate, cât şi cele pe care fiecare estimează că le va realiza în 2018.

Pentru depunerea declarației online, până la 16 iulie inclusiv, se acordă o bonificație de 5 la sută din impozitul pe venit plătit integral până la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligațiile fiscale anuale pentru anul 2018. Declarația se poate depune și în format hârtie la registratura administrațiilor fiscale ale ANAF, sau prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

Citit 928 ori Ultima modificare Marți, 10 Iulie 2018 17:59

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul Miercuri, 11 Iulie 2018 08:12 188.24.201.*** Link la comentariu
  1
  0

  Apropo de primitivism: Stiati ca intr-o tara civilizata, sindicatele iti pot gasi loc de munca?? DA. Ele au dreptul legal, de a inchide orice firma, indiferent de marimea si vechimea ei, daca se dovedeste instant. ca sunjuca angajatii, lucreaza ore suplimentare neplatite, duminici, forme usoare de sclavie ca-n Romania!??? Iar fiscul iti ia banutzii lunar, iar la sf. de an iti poate da sau cere, dar NICIODATA nu se trezeste la comanda politica (vezi cazul Malin Bot, #rezist etc...) si i se scoala ei ca n-au calculat acum 5 ani taxele.

  BAAAA! Tara care nu ofera ceva propriului cetatean, nu merita nimic! Linia de lemn peste maini!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.