Teroare într-un bloc, din cauza unui recidivist drogat

Teroare într-un bloc, din cauza unui recidivist drogat
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un scandal de familie a fost la un pas să degenereze într-o situaţie cu vărsare de sânge din cauza unui individ consumator de droguri şi cu multiple probleme cu legea la activ. Scenele de teroare s-au consumat într-un bloc din Micro 40 şi au fost, după zeci de minute de negocieri, aplanate de jandarmi.

Conflictul violent care s-a soldat cu intervenţia în forţă a două echipaje de jandarmi a avut loc într-un bloc din Micro 40, între proprietarul unui apartament, un gălăţean în vârstă de 50 de ani, şi nepotul acestuia, în vârstă de 30 de ani. În urma unor neînţelegeri mai vechi, bărbatul mai tânăr şi-a lovit unchiul cu pumnii, după care l-a înţepat cu un cuţit în zona pieptului.

Rănit superficial, dar speriat de moarte, omul a fugit din casă şi a reuşit să sune la 112, la faţa locului fiind trimis iniţial un echipaj de jandarmi aflat în misiune pe raza Secţiei 4 Poliţie. La faţa locului, militarii aveau să constate că situaţia era mult mai gravă decât le fusese semnalată şi au cerut întăriri, în momentul în care au văzut că nu au cu cine vorbi, agresorul baricadându-se în locuinţa unchiului său.

Nu mai puţin de 40 de minute au durat negocierile cu nepotul violent şi agitat, despre care unchiul a afirmat că era consumator de droguri şi că fusese închis pentru tâlhărie. Cât de periculos era individul aveau să afle jandarmii în momentul în care au pătruns cu forţa în apartament, după ce au fost nevoiţi să spargă uşa.

"În momentul în care jandarmii au pătruns în locuinţă, agresorul avea în mâini două cuţite şi se manifesta foarte violent, opunând rezistenţă. Jandarmii l-au imobilizat şi încătuşat, ulterior conducându-l la autospeciala Jandarmeriei, pentru a fi transportat la Spitalul de Psihiatrie Galaţi, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate", a precizat slt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Jandarmii au înaintat actele necesare poliţiştilor pentru clarificarea situaţiei, însă este foarte posibil ca agresorul, violent şi evident periculos, să nu păţească nimic. Asta deoarece unchiul său, care a fost la un pas să fie ucis în conflict, ar fi precizat că la mijloc sunt probleme mai vechi, de familie, şi că nu doreşte să facă plângere împotriva nepotului.

Citit 5748 ori Ultima modificare Joi, 02 August 2018 19:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.