Numărul 112, încins de apeluri la poliţie

Numărul 112, încins de apeluri la poliţie

Filtrele de poliţie au fost în tot Galaţiul GDSG
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Început de august fierbinte şi la propriu, şi la figurat pentru poliţişti, solicitaţi zilnic prin mii de apeluri să intervină acolo unde cetăţenii consideră că le este pusă în pericol siguranţa fizică sau a bunurilor. Numai marţi, 7 august, peste 2.700 de sesizări prin 112 au mobilizat poliţia la nivel naţional, aproape zece mii de oameni în uniformă din toate structurile acţionând pe diverse paliere pentru a proteja liniştea şi siguranţa publică. Solicitările, care reprezintă circa două treimi din cazurile la care au intervenit poliţiştii, s-au soldat cu constatarea a 796 de infracţiuni şi prinderea în flagrant a 124 de suspecţi. Faţă de 44 dintre aceştia au fost luate, protrivit datelor centralizate la nivelul Poliţiei Române, diferite măsuri preventive. Grosul problemelor au fost însă constatate pe line rutieră, în trafic plouând cu amenzi şi permise reţinute. "Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 8.870 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depășește 3.000.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 532 de permise de conducere și au fost retrase 146 de certificate de înmatriculare", se precizează în comunicatul făcut public de Poliţia Română.

Citit 4271 ori Ultima modificare Joi, 09 August 2018 19:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro