Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a solicitat sâmbătă, 11 august 2018, Procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Augustin Lazăr, demararea de urgență a cercetărilor în vederea stabilirii situației de fapt și elucidării modului concret în care s-a produs intervenția Jandarmeriei, pentru restabilirea ordinii publice, la protestele de aseară, 10 august 2018, din Piața Victoriei din București.

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a solicitat Procurorului general stabilirea legalității intervenției și identificarea persoanelor și a gradului de implicare sau vinovăție a tuturor celor care au luat parte la incidentele violente petrecute în Capitală.

Peste 450 de persoane, dintre care 35 de jandarmi, au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma violenţelor care s-au produs, vineri seară, la mitingul din Piaţa Victoriei, a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru. Potrivit acestuia, 70 dintre cele 452 de persoane au fost transportate la spital, iar 11 dintre ele sunt jandarmi.

Declaraţiile ministrului de Interne, Carmen Dan, în urma incidentelor violente de la mitingul DIASPOREI. Intervenţia în forţă a Jandarmeriei a fost justificată

De ce-au ieşit gălăţenii în stradă: ”Nu mai vrem să ne conducă analfabeţii şi condamnaţii penal!”

Pe cont propriu sau organizat, gălăţenii au plecat la protestul de la Bucureşti. Viața liberă LIVE PROTEST DIASPORA

Citit 880 ori Ultima modificare Luni, 13 August 2018 19:53

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.