Şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de două maşini
Foto: GSG

Şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de două maşini
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O clipă de neatenţie l-a costat viaţa pe un bărbat de 36 de ani din Galaţi. Bărbatul a vrut să traverseze Drumul de Centură, prin dreptul unui restaurant, dar nu s-a asigurat şi a fost lovit în plin de un autoturism. În urma impactului, pietonul a fost aruncat câţiva metri, pe sensul opus, unde a fost izbit de o altă maşină.

"Accidentul a avut loc pe Şoseaua de Centură şi s-a soldat cu decesul unei persoane. Din primele informaţii, s-a stabilit că un bărbat de 36 de ani s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost lovit de un autoturism, care circula regulamentar dinspre Viaduct spre strada Brăilei. Victima a fost proiectată pe sensul opus, unde a fost lovită de un alt autoturism", ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma accidentului, martorii au sunat la 112, iar la faţa locului a ajuns şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. "Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier pe Şoseaua de Centură. Ajunşi la faţa locului, colegii mei au constata că victima suferise multiple politraumatisme, după ce fusese lovită de două autoturisme. Din cauza rănilor suferite, persoana în cauză a decedat la spital", ne-a explicat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Poliţia Rutieră, care i-a testat alcoolscopic pe cei doi şoferi, de 31, respectiv, 40 de ani, implicaţi în accident, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca poliţiştii să stabilească măsurile legale care se impun.

Citit 7338 ori Ultima modificare Duminică, 19 August 2018 17:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.