Un gălăţean, atacat cu spray lacrimogen de doi tâlhari

Un gălăţean, atacat cu spray lacrimogen de doi tâlhari
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un incident foarte grav, petrecut zilele trecute în plin centrul Galaţiului, este de natură să pună sub semnul întrebării scopul real cu care unii cetăţeni moldoveni vin la noi în ţară. S-a întâmplat luni, 20 august, în jurul prânzului, într-un bloc de pe strada Armata Poporului. Un gălăţean care locuieşte în respectivul imobil a avut şocul ca în momentul în care a deschis uşa apartamentului, ca să intre în casă, din locuinţă au ţâşnit doi indivizi pe care susţine că nu îi cunoştea. Bărbaţii nu au stat la discuţii şi în timp ce fugeau pe scări, i-au pulverizat proprietarului năucit spray lacrimogen, astfel ca acesta să nu poată reacţiona imediat. Gălăţeanul a sunat la poliţie, sesizarea alertând anchetatori nu doar de la noi, ci şi din judeţele Brăila şi Constanţa, unde existau indicii că s-ar fi îndreptat cei doi necunoscuţi. 
"În cursul zilei de marţi, au fost depistaţi şi conduşi la sediul poliţiei, doi bărbaţi suspectaţi de comiterea faptelor mai sus menţionate. După verificarea identităţii acestora, poliţiştii au constatat că unul dintre ei a folosit un document de identitate contrafăcut, pentru a se legitima", a explicat comisarul-şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Basarabenii, de 28 şi respectiv 29 de ani, acuzaţi că ar fi intrat în apartamentul gălăţeanului cu chei potrivite, au fost reţinuţi, urmând ca procurorii să ceară arestarea lor pentru tentativă la tâlhărie calificată, fals privind identitatea, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals în formă continuată, precum şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Citit 4289 ori Ultima modificare Miercuri, 22 August 2018 21:03

3 comentarii

 • postat de Dinu
  Vineri, 24 August 2018 06:15
  5.13.196.***
  Ei au nevoie de cetățenia romana pentru a face buletin ,apoi pasaport pentru a pleca spre tari din vestul europei , nu au nevoie de altceva .La buletine sunt cateva persoane care se ocupă cu luarea in spatiu a acestor basarabeni contra cost si probabil cum sa mai intamplat cu complicitatea marilor de la tine se înscriu 1000 - 1500 de persoane pe o adresa Acolo este o filieră bine pusa la punct pe care autoritățile se fac ca nu o vad .
  0
  6
  Raportează
 • postat de radu v.
  Joi, 23 August 2018 20:27
  89.137.137.***
  Cand treci vama in republica moldova nu esti primit corespunzator si mai zic ca sunt fratii nostrii. Sunt rusi 100 la suta. Dupa caschetele alea pe care nu le-au schimbat iti dai seama. La vama esti hartuit pana platesti spaga de rigoare daca esti prins cu ceva si la iesire controlat mai ceva ca teroristii doar ti-o gasi ceva ca sa dai banu. Daca nu pltesti rovigneta iar esti amendat. Pusi pe talharit de foame vamesii lor.
  0
  10
  Raportează
 • postat de vasea
  Joi, 23 August 2018 13:10
  217.156.52.***
  Degeaba scrie pe toate gardurile ca:
  Basarabia e Romania!!!
  Nu se vede nici cea mai mica sclipire din partea "fratilor" de peste Prut ca si noi si ei suntem romani, ca ne leaga limba stamosilor sau ca avem aceeasi istorie si doar un Stefan cel Mare.
  Le-au fost oferite ajutoare financiare, ajutoare umanitare, carti in limba romana, burse scolare, chiar si cetatenia romana.
  Si pentru ce?
  Doar ca sa ne injure mai cu sete, sa ne urasca si mai mult si sa ne talhareasca ziua in amiaza mare in buricul targului!
  Sa va mai povestesc cu masini au si mai ales cum conduc prin tara ...
  2
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.