Au băut împreună şi s-au luat la bătaie

Au băut împreună şi s-au luat la bătaie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 371, alin. 1, art.193, alin.1 şi art.253, alin.1 din Cod Penal, ca urmare a escaladării unui conflict spontan între şase prieteni ce se aflau la un grătar în municipiul Tecuci.

Un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Tecuci, fiind în serviciul de patrulare, a sesizat, miercuri dimineaţă, în jurul orei 01,40, faptul că pe o stradă din municipiu, vizavi de o unitate de învăţământ, are loc o încăierare între mai multe persoane. Oamenii legii au constatat că unele dintre persoanele implicate în scandal erau rănite, iar două autoturisme aflate în apropiere sunt avariate. A fost solicitat ajutor, iar la faţa locului au fost direcţionaţi, în timp operativ, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, dar şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galaţi. Poliţiştii şi jandarmii au dispersat grupul aflat în încăierare şi au acordat primul ajutor victimelor. Ulterior, o parte din victime au fost transportate la Spitalul Municipal “Anton Cincu” Tecuci pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"Din primele cercetări a reieşit faptul că cele şase persoane, pe fondul unor diverse motive, s-au regrupat în două tabere adverse şi au declanşat altercaţia, degenerând în vătămarea corporală a unora dintre ei, aceştia prezentând mai multe plăgi provocate prin tăiere cu un corp ascuţit. Cauza se află în instrumentarea poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Tecuci, cercetările fiind continuate în cursul zilei de 05 septembrie 2018, urmând ca, în funcţie de rezultatul examinării medico-legale a persoanelor vătămate, să fie stabilită încadrarea juridică corespunzătoare", ne-a declarat Iulian Unguru, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii continuă cercetările privind săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere, urmând să ia şi  măsurile legale care se impun în astfel de cazuri.

Citit 2610 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Septembrie 2018 18:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.