De ce a rămas nordul oraşului fără curent electric

De ce a rămas nordul oraşului fără curent electric
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O avarie a unei linii electrice subterane a lăsat fără curent, marţi, 4 septembrie 2018, aproape două mii de consumatori din nordul oraşului Galați, conform răspunsului Biroului de presă al Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Galaţi la solicitarea „Vieţii libere”.

„Întreruperile în distribuția energiei electrice înregistrate în ziua de 4.09.2018, în Municipiul Galați, str. Ștefan cel Mare, str. Arcașilor, str.Prelungirea Traian, str. Domnească, str.Tudor Vladimirescu, au fost cauzate de un defect apărut pe o linie electrică subterană ce aparține SDEE Galați. Au fost afectați aproximativ 2.000 consumatori. Incidentul a fost înregistrat la ora 9,50. Echipele SDEE Galaţi au intervenit prompt, astfel încât, la ora 10,08, au reuşit să repună sub tensiune 90 la sută din abonații afectați. Avaria a fost remediată total la ora 17,40”, se menţionează în document.

Tot marţi, pe reţelele de socializare, mai mulţi gălăţeni au sesizat faptul că probleme în alimentarea cu energie electrică s-au înregistrat şi la mall-ul de pe bd. Coşbuc. „Referitor la utilizatorul Shopping City Galaţi, vă precizăm că, la ora 10,22, la solicitarea acestuia, au fost deconectate de la rețeaua de distribuție a energiei electrice trei din cele patru posturi de transformare prin care se alimentează acest utilizator. Această solicitare [...] a fost determinată de apariția unor defecțiuni în instalația proprie de alimentare cu energie electrică”, a mai precizat Biroul de presă al SDEE Galaţi.

Citit 8910 ori Ultima modificare Joi, 06 Septembrie 2018 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.